Én Nintendo DS és PSP választás előtt voltam nyáron.Volt alkalmam mind a kettőt kipróbálni, és a Nintendo DS meggyőzőbb volt.Elsősorban a Nintendo DSi a a legjobb a Nintendo DS közül.Több oka van: beépített 2 fényképezőgép(1 darab VGA kamera, és egy 3 MPX-es kamera) mellyel akár játszhatunk is.A fényképezőgéppel készített képeket fel is tölthetjük közösségi portálokra, vagy el is küldhetjük barátunknak akár.Online vásárlási lehetőség van benne(csak a DSi-ban).Remek MP3 zenelejátszóként is képes működni.Az érintőképernyő még csak fokozza a Nintendo DS élményét, főleg, hogy a játékok nagy része az érintőképernyővel is irányítható.Webböngésző is van benne, nekem ez az egyik kedvenc dolgom benne:D Emellett más Chatelhetünk is, akár rajzzal is leírhatjuk gondolatainkat.Szerintem PSP-n sokkal gagyibbak a játékok, Nintendo DS-en csak azért sokak számára gagyibb a játék, mert első amit megfigyelnek, az nemmás mint a grafika.Amit a Nintendo kiad játékot, azt egy életen nem lehet elfelejteni.Nemrég olvastam egy német újságban, hogy a németek 69%-ka csak amiatt vesz PSP-t, mert szebb grafikával rendelkezik mint a Nintendo DS, és mert a nevébe PS(!) van.Ha egyszer valaki ki próbálja a Nintendo DS(Lite, i, iXL)-t, az biztos akar majd olyan konzolt.
2010. nov. 6. 12:33
2/13 anonim válasza:
Továbbá nézd meg ezt a videót a Nintendo DSi-ről, engem ez győzött meg, hogy a Nintendo DSi-t vegyem meg!:)
Kszi. Én igaából ez előtt a psp-n voltam. De inkább gondolkozom még rajta.
2010. nov. 6. 13:38
5/13 anonim válasza:
psp. nagyobb kijelző, minőségibb játékok, jó zenelejátszási képesség.
a ds-nek is megvan a maga bája, de venni sose vennék.
2010. nov. 6. 14:54
6/13 anonim válasza:
"nagyobb kijelző, minőségibb játékok, jó zenelejátszási képesség. " Ez a Nintendo DSi XL-ben mind megvan.:) Szóval 1 vs 1.De én továbbra is a Nintendo DSi-t ajánlom, nem bánnád meg, ha azt veszel.
2010. nov. 6. 15:00
7/13 anonim válasza:
A kettő teljesen más.
A PSP az inkább a hardcore játékosoknak való, a DS az meg ilyen "fun" cucc akar lenni, pont ezért gyerekes szerintem.
De mivel az emberek különbözőek ezért valakinek ez valakinek az
2010. nov. 6. 15:58
8/13 anonim válasza:
Az előttem szólónak teljes mértékben igaza van.Kinek a pap, kinek a papné.
Ha nem akarod végigolvasni a kérdéseket: szétnézel a neten, megnézed, melyek a legjobb játékok mindkét konzolra, azokról infót gyűjtesz, gameplay-t nézel és az alapján tudsz dönteni!
Részemről a PSP-t ajánlom(okok a linkben+amit az előbb írtam), de én nem tudom, te mit akarsz, milyen játékokat szeretsz? :D
Sok sikert! (Természetesen ha valami tiszta, csak szólj! ;) )
2010. nov. 6. 19:48
10/13 anonim válasza:
Először is ez igazi SZÓRAKOZTATÓ JÁTÉKGÉP.A PSP szórakoztatása az,hogy zenéket,filmeket tudsz rajta nézni.Ezen viszont szó szerint kell érteni a szórakozást,ugyanis itt nem a film vagy a zene a nyerő,hanem a fotókkal tudsz rengeteg mindent csinálni(mivel a DSi-n és a DSi XL-en van 2 kamera)A hangfelvevő is felvesz bármit,és azt is rendesen megreformálhatod.A játékok is sokkal szórakoztatóbbak(félre ne értsétek,én a psp-vel is naon jól elvagyok)és úgy alapjába véve is olyan "kedvesebb" ez a kis gépezet(páldául a menüben is folyamatosan megy a márióra emlékeztető zene)remáéem segíteni tudtam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!