Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Létezik wifis, okos set top box?

Létezik wifis, okos set top box?

Figyelt kérdés

Megörököltem egy Samsung lapos TV-t, ami HDMI bemenetű, de nem okos TV.

Vettem még régebben máshoz, megmaradt egy Xiaomi TV okosító. Sajnos az egy rakás szar. Gyengélkedett, vettem hozzá másik tápegységet, így legalább nem "ájul el" de bizonytalan. Fagy, nem találja a WIFI-t, tegnap is képtelen volt csatlakozni úgy, hogy minden más csatlakozott, ő meg állandóan hibát jelzett. Már ott tartottam, hogy a falhozbszom. Egy üzletben kérdeztem egy vevőt, aki ilyen vevőegységek környékén grasszált, hogy az mire jó. Amik ott voltak, azok földi sugárzásra való SET TOP BOX szerűségek. A kérdés: hogyan tudnék Youtube-ozni a butatévén, azaz megokosítani úgy, hogy akár antennával a TV-t is vegyem, illetve wifin streamelhessek vele? Van ilyen set top box?

dec. 3. 17:56
 1/2 anonim ***** válasza:
76%
Az antennáról vételt minden 15 évnél nem régebbi tévé tudja. Okosítónak egy Chromecastot vagy egy Androidos Set Top Boxot vegyél.
dec. 3. 18:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Felesleges volt kisregényt írni, nekem meg elolvasni, hogy mi volt az előzővel. Láttam már ugyan tunerrel egybeépített "tévéokosítót" régebben, de szerintem sincs erre szükséged, már ha van még ilyen egyáltalán. Veszel egy másik HDMI-s cuccot, és kész. Ha tévét akarsz nézni, átváltasz tévére.
dec. 4. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!