TSkull kérdése:

PS3 - at, vagy PS4 - et vegyek a 7 éves kisfiamnak?

Figyelt kérdés

Akarok venni a kisfiamnak (7 éves) egy PS-t. Mivel semmilyen tapasztalata nincs ilyen téren egy PS3-ra gondoltam, mert használtan olcsón lehet kapni, és lerakott játékokat is gombokért vesztegetik.

Nem lesz ígény online játékra, az sem baj, ha nem tud netre csatlakozni, csak itthon akarunk heti pár órát ketten szórakozni.

Nekem anno Super Nintendóm volt, és gyerekkorom meghatázoró emlékei közé tartozik az azon lezavart idő. Neki is egy hasonló élményt szeretnék, annyi különbséggel, hogy néha-néha én is részt szeretnék venni a dologban, vagyis játszani vele együtt.

tegnap 15:58
 1/8 anonim válasza:
100%
Nem akarok az lenni, de sajnos igenis számít a gép teljesítménye és grafikája, PS3-as játékoknál megvan a kockázat hogy inkább mobil játékokat fog játszani mert azok jobban néznek ki.
tegnap 16:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ps4 is kapható már egészen olcsón és kevesebb a rizikó. A játékok is sokkal jobban néznek ki és jobban is futnak, valamint szerintem a ps3 már támogatva sincs.
tegnap 16:34
 3/8 anonim ***** válasza:
65%
Foglalkozni kéne vele és nem csak leültetni a TV elé, hogy majd ő el lesz...
tegnap 17:12
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

3-ás

Heti pár óráról beszélt a kérdező.

tegnap 17:13
 5/8 anonim ***** válasza:
PS4et vegyél, szebbek a játékok és a friss játékokat is kiadják rá, a PS3 már nem támogatott.
tegnap 18:30
 6/8 anonim ***** válasza:
67%
Én nem PS-t vennék, hanem RGH-zott,vagyis feltört Xbox360-at kinect szenzorral. Nagyon jó,gyerekeknek is való kinectes játékok vannak rá, ugrálhat ,táncolhat ,nem csak ücsörögne a TV előtt, és ezzel is lehet ketten játszani, de persze vannak rá kontrolleres játékok is. Nekünk is volt mikor kb ennyi idősek voltak az ikreim, és sajnálom is,hogy eladtam,mert az One-ra már alig jött ilyen játék.
tegnap 18:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is a PS4-et ajánlanám. A PS3-ra már nem egyszerű játékot venni, az online boltja bezárt, lemezes játékot pedig csak használtan lehet másoktól beszerezni.

Vagy esetleg egy Nintendo Wii? Nem tudom sajnos, hogy mostanában mennyire lehet beszerezni a gépet vagy a játékokat hozzá, de az ugrabugrálós, mozgásos játékok biztos tetszenének egy gyereknek, és úgy tudom nagy részüket lehet co-opban játszani.

ma 07:28
 8/8 anonim ***** válasza:
PS4.
ma 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!