Mit jelent a Call od Duty:Black Opsban h zombi mód? Mi is az a zombi mód?
Figyelt kérdés
2010. nov. 6. 09:26
1/7 anonim válasza:
Olyan mód, amikor több barátoddal álldogálsz például egy helybe, és a zombik folyamatosan rohamoznak titeket, amiket meg kell ölni.Lényegébe ennyi:D De ha valaki zombit akar írtani, annak nem CoD kell hanem Left 4 Dead 1-2 kell:)
2/7 anonim válasza:
Amúgy kb tényleg annyi.
Körökre van osztva és egyre nehezebb, csak gyilkolni kell, semmi sztori, ehhez képest a cod5-7-ben ez volt a legjobb rész
3/7 anonim válasza:
jaaaaaaaaaaaj de el volt dugva ez a videó, alig találtam meg :S
4/7 anonim válasza:
Kicsit dob a játék időtartamán ,viszont semmi köze a codokhoz.Nem rossz ,de egyedül nehéz nyomni(inkább multyban menj)külömböző termek vannak és meghatározott rések a falon ahol a zombik bejöhetnek .Ha darálsz akkor pontot kapsz,amiből később átmehetsz egy másik terembe vagy fegyvert vehetsz
5/7 magyar000 válasza:
noos ha nincs meg csak a letöltött akkor is tudsz vele játszani... (nem ,nem vagyok hülye) ha kijátszod a single playert akkor kinyilik 2 fajta zombie mod 1 amit a fenti linken láttál 1 pedig a pentagonban lesz :)
6/7 anonim válasza:
átlehet vinni amúgy a pályákat? pl én a kino-s pályát küldöm és csak reménykedek, hogy egyszer elfogy az összes zombi :D
7/7 magyar000 válasza:
kedves előző kommentelő...nem lehet addig megy ameddig meg nem pusztulsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!