Kinéztem egy tv-t a MM-ban. Áruházban, vagy online érdemes megvenni?
Szia!
Nem muszáj kiszállítást kérned. Ha elérhető az adott termék esetében, akkor kérheted online rendelés esetében is az üzleti átvételt, úgy is érvényes a 14 napos elállás.
"Egyszer pont a Mm-ban vettem így valamit online és mondták, hogy mivel áruházi átvételt kértem ezért áruzházi vásárlásnak számít, nem online-nak."
Nem számít hogy mit mondanak. Nem az átvétel, hanem a rendelés módja számít, ami távollévők között jött létre, és nem személyesen. Az átvételnek ehhez semmi köze, de bepróbálkoznak ezzel a szöveggel, és van akit le lehet vele rázni.
#4:
Nekem a Nyíregyházi üzletükben azt mondták, amikor a telefonomat vettem, meg amikor a kamerámat vettem, hogy 2 hetes elállással rendelkezem. Online rendeltem, és az áruházban vettem át.
"Egyszer pont a Mm-ban vettem így valamit online és mondták, hogy mivel áruházi átvételt kértem ezért áruzházi vásárlásnak számít, nem online-nak."
Félre informáltak, mert nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!