Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Okos tv-ről lehet pendriv-ra...

Okos tv-ről lehet pendriv-ra kimásolni filmet?

Figyelt kérdés
nov. 30. 11:24
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Az okostévé nem tárol filmeket, így nincs mit kimásolni.
nov. 30. 11:41
 2/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:
54%

Tartalomvédelmi okból titkosítva történik a rögzítés, nem engednek ilyen másolást.

De nem pendriv a neve.

Pendrive-on a helyes ragozási forma.

nov. 30. 11:43
 3/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:
Ha merevlemezre rögzít valaki vagy SSD-re, támadhatna olyan gondolata, hogy átviszi pendrive-ra, de erre nem tértem ki, mellékes.
nov. 30. 11:45
 4/9 anonim ***** válasza:
54%
A titkositás feltörhető. Amúgy natív tv nekem eddig .mov-ba rögzített 🤷🏻‍♂️ kelett nektek iptvzni a telekomnál.
nov. 30. 12:44
 5/9 anonim ***** válasza:
#4 nekem a Media Marktban vett DVB-C boxom eleve kódolatlanul rögzít. Van egy opció a menüben, hogy "felvétel kódoltként", azt kellett kikapcsolni hozzá. Digi a szolgáltató. Nem is kell nekem IPTV, ragaszkodni fogok ehhez a végsőkig, ahogy a Telekomnál az analóghoz, már vagy 10 éve nem értékesítették, de nekünk az volt, amíg nem jött a Digi.
nov. 30. 12:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem a tv leformázza a külső tárat, amit a számítógép nem tud olvasni, csak a tv.
nov. 30. 12:48
 7/9 anonim ***** válasza:
USB-csatlakozó ha van, a tv csak olvasni tudja a pendrive-ot, írni nem, mivel a tv nem tárol adatokat, csak megjelenít! Tv-nél a legközelebbi adathordozók a set top box, média center, DVD/Blu Ray lejátszó, vagy játékkonzol - ezekről lehetséges.
nov. 30. 18:38
 8/9 Tejinashi válasza:
Anno, amikor VH-re vettünk fel filmet, az úgy történt, hogy az antennát a videóba dugtuk, a videót pedig összekötöttük a tévével. Szerintem hasonlóképpen lehetne itt is, hogy egy olyan egységbe dugni az antennát, ami tud rögzíteni pendrive-ra és azt az egységet összekötni a tévével. Nem tudom, hogy mostanság hogy működik, nekem nincs ilyen tévém (igazság szerint 14 éve nem nézek tévét, lassan már azt se tudom, a táviránytóját hogy kell kezelni...). A másik megoldás, hogy az antennára tenni kell egy elágazást, az egyik fele a tévébe, a másik fele az egységbe megy.
dec. 2. 06:55
 9/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Videómagnó helyett set top box van vagy lehet manapság, ami a digitális műsort adathordozóra rögzítheti, de ez függ néhány feltételtől, nem részletezem.

Kérdező sem reagál, szolgáltatót sem közöl, így felesleges lenne tanulmányt írni az opcionális lehetőségekről.

dec. 2. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!