Melyik tabletnek jobb ezek közül a kamerája?

Figyelt kérdés

Nagymamám 50-60 környékén szeretne max tabletet (alig használt ár). A teljesítmény kicsit kevéssé fontos neki (egy 2016-os gyenge lenovoja van 2gb rammal, régi procival, minden előrelépés lesz onnan), de fontos neki hogy szép képeket csináljon. Mivel nincs tabletem, meglepődve láttam, hogy annak ellenére, hogy az ilyen árú telókban már 50-100mp-es kamerák vannak, itt mindegyikben 8 van. De gondolom eltérőek lehetnek így is. Amiket néztem:

Samsung Galaxy Tab A9

Honor Pad 8

Xiaomi Redmi Pad SE

Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen)

Szóval ha valakinek van tapasztalata ezekkel (vagy hasonló kategóriájú gépekkel), specifikusan a fényképező minőségével, kérem ossza meg. Tudom hogy alapvetően mind kis szenzoros, stb, de hátha van amelyik jobb, mint a többi.

ma 19:53
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!