Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Most vettem új xbox 360-at,...

Most vettem új xbox 360-at, mi vele a teendő, miket rakassak bele mit szedessek ki, és mindezek mennyibe kerülnének?

Figyelt kérdés
Még nem nyúltam hozzá, ja és másolt játékokat játszanék rajt.
2010. nov. 5. 23:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmit!
2010. nov. 5. 23:18
 2/6 anonim ***** válasza:
vásárlás előtt utánna kell nézni mindig a dolgoknak. te látszólag nem tetted meg. keress egy x-box-os oldalt, és ott majd válaszolnak.
2010. nov. 5. 23:38
 3/6 A kérdező kommentje:
de megtettem! csak valahol azt írják ki kell chippeltetni valahol azt, hogy nem valahol, hogy kell bele új hűtő valahol, meg hogy nem :S
2010. nov. 5. 23:41
 4/6 anonim ***** válasza:

attol fugg mien gepet vettel

elite-et es az arcadot lehet flashelni de a slimet nem viszont a slimnek jobb a hutese amitol halkabb lesz

2010. nov. 6. 09:51
 5/6 anonim ***** válasza:
ha elitet vettél vagy aracadot akkor hűtés mód+Falsh+8v vagy 12 hűtés módosítás és jó szellőző helyen tárold! a slimet vettél hívd fel golemkonzol.hu ott van a telefon számuk és ők ki falsh-elik neked!
2010. nov. 6. 14:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Az új dashboard-dal már azokat sem lehet flashelni, mert már dashboard-ból le vannak tiltva a másolt játékok, és koszos lemez hibával kidob a g€cibe, ráadásul automatikusan jelzi a Microsoft felé, hogy cigány vagy.
2010. nov. 6. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!