Miért nem éget az 50mw-os zöld lézerem? :- (
Az van ráírva, hogy "max output power <50mw"
Egyáltalán nem éget még a kezemet sem :(
Talán benne kell vmit állítani?
PLS HELP!!!
hahahahahahahahhahahahhahahahahahahhahahah.
(bocsi.)
az 50mw-s lézer??? nem tévesztetted össze a lángszóróval?? :D:D:D::D:D:D:D:D
az 50es zöld lézer csak az alkoholosfilccel megfeketíttet lufit képes kipukkasztani.
nekem is ilyen van, és full normális hogy nem éget.
2000es az már nagyon tiltott de az már éget.
egyébként ha a szemedbe világítod az 50eset azonnal kiégeti a retinádat és megvakulsz.
de ajánlom figyelmedbe a YouTube.com-ot, ott sok "laser"-es videó van ezekről.
Szinte az összes lézeres videót már megnéztem a youtuben...
Am meg van olyan is, hogy egy zacskót éget ki egy csávó, és tökéletesen átlukasztja....Meg a gyufát is megkéne gyújtania.. :(
De nekem egyiketsem csinálja!!!
Bár még azt az alkoholos lufit nem próbáltam...
Kösz a tippet :D
Ha van lézered, kipróbálhatom azon? :D
De most komolyan azt hogyan tudom levenni?
Azt sem tom kell szétszedni, és nem akarom széjjeltörni, vagy elég csúnyán megkarcolni :(
Jó játék hülye gyerekeknek.
Nekem egy évbe került míg helyrejött a szemem. Tavaly nyáron a 8 emeleti ablakból kinéztem este, és egyszercsak a játszótérről belevilágított valaki a szemembe egy ilyen sz@rral. Szerencsére nem arra néztem, így a sérült rész kívül esik az aktív látóteremen, de sokáig nagyon sz@r volt, hogy egy szürke foltot "látok" jobbra fent. És ahogy oda akartam nézni önkéntelenül is, az természetesen elvándorolt a tekintetemmel.
A doki azt mondta hogy ez nem regenerálódik, csak az agy kihagyja azt a részt. Szóval az ugyanolyan sz@r, és nem is lesz már jó, csak a képalkotásban csal egy kicsit a fejem, úgy tesz mintha a sérült rész ott se lenne.
Ezt csak azért írtam le hogy tudd mivel játszol, és nem csak magadnak okozhatsz bajt vele.
Heló!
Szerintem teljesen felesleges egy ilyen lézer, de ha mégis veszel, az előttem szólóhoz tudok csatlakozni, hogy nagyon figyelni kell másokra, és persze magadra is. Gondold meg sokszor h tudsz-e vigyázni, remélem nem lesz baja a szemednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!