Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért olyan nagy baj az, hogy...

Miért olyan nagy baj az, hogy Apple párti vagyok?

Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy nem szeretem a Windowst, se az MP3-4-5 lejátszókat, vagy ilyeneket, egyszerűen Apple cuccokat kapok. 2 éve egy iMacet, tavaly Karácsonyra egy iPod Nanot, 4 nap múlva lesz a születésnapom és előre megkaptam az ajándékomat, egy iPhonet. Annyira piszkálnak már azért, mert ennyire Apples vagyok, hogy elő se fogom venni tanítás után a mobilomat, mert vagy elkezdenek fújolni, meg mondják, hogy milyen sznob vagyok, meg mennyire el vagyok kényesztetve, vagy pedig körémgyűlnek és elekzdenek csodálni..Annyira ki nem állhatom. Azt mondják, hogy elkényesztetett vagyok, pedig nem így van. Szüleim elváltak, anyukámmal élek, apukámnak meg van egy csomó pénze, ezért nem sajnálja ránk költeni. Pedig én soha életemben nem kértem, hogy kapjak iPodot, vagy bármit, magától megveszi, de persze nem tiltakoztam...Szerintetek jogos hogy ezért kinéznek?
2010. nov. 5. 20:30
1 2 3 4 5
 41/41 A kérdező kommentje:
Elhiszem. Apukámtól megkérdeztem, hogy miért kapok ilyeneket, erre az tmondta, hogy "mert megérdemled és úgy szeretlek". Erre nem tudtam/akartam mit mondani, annyira leblokkolt. (Már nem mintha nem tudnám, hogy szeret.) Abban mondjuk igaza van, hogy jobb, mint a 7 éves régi laptopom, mert 20 év, mire bekapcsol, betölt teljesen, észreveszi hogy jééévannet, rákapcsolódik, megnyit egy lapot, szóval nagyon szar volt. De simán megelégednék egy új laptoppal vagy asztaligéppel, még akkor is, ha nem csak annyi az elrakása, hogy kikapcsolod, kihúzod a konnektorból és berakod a dobozába 1 perc alatt, mert ugynaolyan gyors, másra nem használom mint msnezésre, Gyk-zásra és néha felnézek facebookra.
2010. dec. 6. 20:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!