Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért olyan nagy baj az, hogy...

Miért olyan nagy baj az, hogy Apple párti vagyok?

Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy nem szeretem a Windowst, se az MP3-4-5 lejátszókat, vagy ilyeneket, egyszerűen Apple cuccokat kapok. 2 éve egy iMacet, tavaly Karácsonyra egy iPod Nanot, 4 nap múlva lesz a születésnapom és előre megkaptam az ajándékomat, egy iPhonet. Annyira piszkálnak már azért, mert ennyire Apples vagyok, hogy elő se fogom venni tanítás után a mobilomat, mert vagy elkezdenek fújolni, meg mondják, hogy milyen sznob vagyok, meg mennyire el vagyok kényesztetve, vagy pedig körémgyűlnek és elekzdenek csodálni..Annyira ki nem állhatom. Azt mondják, hogy elkényesztetett vagyok, pedig nem így van. Szüleim elváltak, anyukámmal élek, apukámnak meg van egy csomó pénze, ezért nem sajnálja ránk költeni. Pedig én soha életemben nem kértem, hogy kapjak iPodot, vagy bármit, magától megveszi, de persze nem tiltakoztam...Szerintetek jogos hogy ezért kinéznek?
2010. nov. 5. 20:30
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
21:04 ne haragudj, de egy betűt nem értettem az egészből. :D
2010. nov. 8. 21:09
 32/41 anonim ***** válasza:
18:13 vagyok. Bocs kérdező, most veszem észre, hogy tényleg elsőnek küldte :D
2010. nov. 8. 21:47
 33/41 anonim ***** válasza:

Nálam is vannak ismerőseim, akik Apple cuccot birtokolnak, de sem én, sem a többiek nem irigyeljük őket ezért!

Szerintem nálatok ennek pont az ellentétje van!

Én nem mondom magam Apple fannak (egy Apple termékem sincs), de antiApple-fannak sem! Egyszerűen ez a kedvenc márkád, ezt szereted, lehet a társaságod közül mondjuk "mittudomén valaki" a MacDonalds kajákat dózerolja magába! Neki akkor a Meki a kedvence, ez így van!

Mint ahogy írtam, én nem vagyok féltékeny rájuk, rád sem, senkire, élvezd, amid van! ;)

Mondjuk én inkább a Sony felé hajlok, nálam ők a number one-ok, Sony termékből nálam is van dögivel, de engem sem szidnak ezért (max. a hátam mögött, de hát akkor... meg)!

Mindenki arra költi a pénzét, amire akarja, ahány ember, annyi szokás! ;)

2010. nov. 8. 22:04
 34/41 anonim ***** válasza:
az apple jó márka bár az iphoneos próbákozásuk nem tetszik. a zárt oprendszerrel szúrták el amúgy jobb lehetne.
2010. nov. 9. 08:41
 35/41 A kérdező kommentje:

Köszi nektek is. :)

Utolsó: Ha meg nem sértelek, nem ez volt a kérdés.

2010. nov. 9. 13:40
 36/41 anonim válasza:
azért utálnak , mert sznobnak tartanak, aki csak szórja a pénzt... mert nem tudják hogy 1000X jobb bármilyen apple cucc és attól mi nem nézzük le őket, hanem csak élvezzük az életet... azt mondom hogyha vki igényes vmire, vagy az a hobbija, arra sose szabad sajnálni a pénzt...
2010. dec. 6. 15:07
 37/41 A kérdező kommentje:
Szerintem ami az Appletől jobb, mint a 'megszokott', az csak az iMac, vagy MacBook. Az is csak azért, mert msnen folyton írják nekem, hogy bocsi, csak lefagyott a gépem, vírusos, vagy mondják, hogy nem tudnak felmenni msnre mert beszart a gépük, na ezek közül nekem egyik se fordult elő 2 teljes év alatt. Az mondjuk igaz, hogy jobban örülök egy iPodnak, vagy egy másolatának (barátnőm múltkor elhozta az MP4ét, a különbség az övé és az iPod Nanom között annyi, hogy nekem tekerőbigyuszom van, az övét meg nyomni kell, de még az a része is teljesen ugyanolyan), az iPhoneomnak (amit szintén NEM kértem), mint egy Samsung másolatának, de nem dőlne össze a világ, ha nemkaptam volna új mobilt, tökéletes nekem a "régi", amit imádok (és "mégcsak" nem is érintőképernyős) vagy ha egy MP3-4-5 lejátszót kapok, dehát ez van.
2010. dec. 6. 15:16
 38/41 anonim ***** válasza:

érdekes nekem egyszer nem volt olyan a gépemmel hogy beszart volna. aki meg nem ért az xp-hez vagy a win7-hez én esetembe az ne használja. olyan nincs hogy az msn nem működik.

hardverhibákat meg az esetek többségében a rossz gyenge minőségű tápegység vagy az idiótább fajta felhasználó szokta okozni... ugye húzzuk még azt a procit gyári hűtéssel birja az..érted mire gondolok.

2010. dec. 6. 16:49
 39/41 A kérdező kommentje:
Értelek (kb). Azt nem írtam, hogy állandó hiba, de egyik barátnőm folyton erre panaszkodik. A két bátyámnak is Windows7-ük van, egyszer nem volt velük probléma.
2010. dec. 6. 16:54
 40/41 anonim ***** válasza:

egyébként a probléma nem itt gyökeredzik. a legnagyobb gond a gépvásárláskor az hogy a legtöbb ember maga se tudja eldönteni hogy milyen felhasználásra milyen (milyen erős) gépet válasszanak. fiatalabb korosztály nagyrésze kivétel ezalól de ha egy 35 40 50 60 éves férfi/nő szeretne gépet venni akkor bizony nagyrészüket megvezetik ha szemetebbek.

másik: ürge kinéz magának otthon egy konfigot 140.000-ér, utána használja internetezésre és képnézegetésre...akkor minek vette meg? olyat 50ezer ft-ért is lehet összerakatni. de mivel nem kérdez nem tájékozódik csak megy a feje után simán kidob egy 100ast az ablakon. és nem egy ilyen ember van elhihetet.

2010. dec. 6. 20:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!