Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért olyan nagy baj az, hogy...

Miért olyan nagy baj az, hogy Apple párti vagyok?

Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy nem szeretem a Windowst, se az MP3-4-5 lejátszókat, vagy ilyeneket, egyszerűen Apple cuccokat kapok. 2 éve egy iMacet, tavaly Karácsonyra egy iPod Nanot, 4 nap múlva lesz a születésnapom és előre megkaptam az ajándékomat, egy iPhonet. Annyira piszkálnak már azért, mert ennyire Apples vagyok, hogy elő se fogom venni tanítás után a mobilomat, mert vagy elkezdenek fújolni, meg mondják, hogy milyen sznob vagyok, meg mennyire el vagyok kényesztetve, vagy pedig körémgyűlnek és elekzdenek csodálni..Annyira ki nem állhatom. Azt mondják, hogy elkényesztetett vagyok, pedig nem így van. Szüleim elváltak, anyukámmal élek, apukámnak meg van egy csomó pénze, ezért nem sajnálja ránk költeni. Pedig én soha életemben nem kértem, hogy kapjak iPodot, vagy bármit, magától megveszi, de persze nem tiltakoztam...Szerintetek jogos hogy ezért kinéznek?
2010. nov. 5. 20:30
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Nem nagyképűségből írom, egyszerűen hülye vagyok, de milyen olyan cucc van, ami feleannyiba kerül és 2x olyan jó?
2010. nov. 8. 16:57
 22/41 anonim ***** válasza:

Vegyük a notebookokat:

A legerősebb Macbook:

544.170Ft

Egy ennél erősebb notebook:

337.341Ft

Egy olyan ami a Mac-et hülyére veri:

511.313Ft

Azt elismerem, hogy a feleannyi kicsit tulzás volt, de nincs messze tőle. :)

2010. nov. 8. 18:05
 23/41 anonim ***** válasza:
*Amúgy nem vagy hülye mert nem értesz hozzá.
2010. nov. 8. 18:08
 24/41 anonim ***** válasza:
16:38: Nem 13 éves, hanem 11...
2010. nov. 8. 18:13
 25/41 A kérdező kommentje:

18:05: köszönöm. =)

Utolsó: Az első válaszolónak írta.

2010. nov. 8. 19:37
 26/41 anonim válasza:
100%
Szerintem használd őket boldogan és kész. Annak meg örülj, hogy kevés ennyi idős tud értelmesen írni (főleg neten), de te igen és nem veszekedsz senkivel.
2010. nov. 8. 20:09
 27/41 anonim ***** válasza:
Ez viszont igaz amit 20:09 mondott.
2010. nov. 8. 20:11
 28/41 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, már nem egy kérdésemben megemlítették. =) Nem vagyok az a veszekedős fajta, mert ha bárki veszekedni akar, egyszerűen kiosztom és többet nem piszkál (azon a napon legalábbis).Meg szerintem nem kaptam olyan választ, amibe bele lehetne kötni.
2010. nov. 8. 20:39
 29/41 anonim ***** válasza:

egyszerű irigység.

mivel nálunk tanulók kevesen tehetik meg hogy almát vesznek. aki meg megteheti általában nem a suliban veszi elő, plusz az ő haverjai nem iskolások, hogy piszkálják, hanem előveszik a blekkberrit.

2010. nov. 8. 21:04
 30/41 anonim ***** válasza:

"kevesen tehetik meg hogy almát vesznek"

Hát igen. Mostanában nagyon drága 1kg alma. :D

2010. nov. 8. 21:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!