Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért olyan nagy baj az, hogy...

Miért olyan nagy baj az, hogy Apple párti vagyok?

Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy nem szeretem a Windowst, se az MP3-4-5 lejátszókat, vagy ilyeneket, egyszerűen Apple cuccokat kapok. 2 éve egy iMacet, tavaly Karácsonyra egy iPod Nanot, 4 nap múlva lesz a születésnapom és előre megkaptam az ajándékomat, egy iPhonet. Annyira piszkálnak már azért, mert ennyire Apples vagyok, hogy elő se fogom venni tanítás után a mobilomat, mert vagy elkezdenek fújolni, meg mondják, hogy milyen sznob vagyok, meg mennyire el vagyok kényesztetve, vagy pedig körémgyűlnek és elekzdenek csodálni..Annyira ki nem állhatom. Azt mondják, hogy elkényesztetett vagyok, pedig nem így van. Szüleim elváltak, anyukámmal élek, apukámnak meg van egy csomó pénze, ezért nem sajnálja ránk költeni. Pedig én soha életemben nem kértem, hogy kapjak iPodot, vagy bármit, magától megveszi, de persze nem tiltakoztam...Szerintetek jogos hogy ezért kinéznek?
2010. nov. 5. 20:30
1 2 3 4 5
 11/41 BlueBull ***** válasza:

hát ez tényleg irigység, de akkor nem tevagy Apple fan ha nem te akarod... ha megtehetném én is ilyen cuccokat vennék

amugy ha aztmondják hogy sznob vagy kérdezd meg tőlük hogy mit jelent:P

2010. nov. 5. 22:46
 12/41 A kérdező kommentje:
Igaz, kissé félreérthető. Szóval szeretem az Apple cuccokat, jobban is, mint a "simákat", mert ugye megkaptam, örültem, használtam, használom.
2010. nov. 5. 23:05
 13/41 anonim válasza:
Én irigyellek. Szerintem FÉLTÉKENYEK! Mindenki aztmondja hogy divatmárka, pedig nem az, csak annak akarják beállítani azért mert drágább mint a többi. Akinek telik rá az vegye nyugodtan.
2010. nov. 6. 00:23
 14/41 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de szerintem tényleg el vagy kényeztetve. Jó lehet,hogy nem, de rohadt irigy vagyok:D
2010. nov. 6. 14:53
 15/41 anonim ***** válasza:

Nem baj, ha szereted az Apple-t, amíg nem leszek beképzelt hülye kis liba tőle.

Többiekkel meg ne foglalkozz, bár nekem azért sem kéne iphone (sok egyéb miatt), mert sok hülye folyton nézne, hogy "ÚÚÚÚ IPHONEEEEE"

2010. nov. 6. 16:12
 16/41 anonim ***** válasza:

Előre is boldog szülinapot! Hány éves leszel? :)

Amúgy én is irigyellek picit :D De örülj neki, és nagyon vigyázz rájuk, mert tényleg nagy értékük van!

2010. nov. 7. 15:42
 17/41 A kérdező kommentje:

2 nap múlva leszek 11. =)

Szerintem azért nem vagyok elkényesztetve azért, mert drága cuccaim vannak. Apa egy kicsit tényleg elkényesztet, de nem nagyon, csak pl. ha megyünk boltba, folyton kérdezgeti, hogy kérek-e vmit, és ha valamire rábökök, de mondom, hogy kicsit drága, azt mondja "Ne az árral foglalkozz, megérdemled". Anya meg úgy nevelt, hogy nem kaphatok meg mindent, így apa folyton csodálkozik, hogy 3 bevásárlásonként max. 1 rágót meg egy tábla csokit kérek a kaján kívül.

16:12: Én ezért sem szoktam soha senkit áthívni, csak azokat, akiknek fogalmuk sincs hogy mi az az iMac. Mobilomat se fogom elővenni majd az iskolában délután, mert itt is van egy csomó hülye aki körémgyűlik és mondja hogy "Aztaaaaaaaa, az egy iPhoneee?".

2010. nov. 7. 20:47
 18/41 anonim ***** válasza:
Az Apple nagyon komoly kütyüket csinál. Legtöbbjét olyan embereknek akik kihasználják és szükségük van rá. Ezért utálom az Applet mert mostanában inkább egybeforr a sznobizmussal. Nem azért veszik a pénzesek mert ki akarják használni hanem h villogjanak vele és elmondhassák h a legdrágább készüléket vették meg. Nem a kérdezőt bántom. Mert ő nem tehet róla hogy ezt kapta. És nincs rossz gondolkodása. De viszont az első válaszoló egy patkány. Pont ezek miatt tekinti az össze Apple tulajdonost sznob elkényeztetett gyökérnek. Gondolom télleg sok mindenért megküzdöttél, sok mindent elértél 13 évesen:D
2010. nov. 8. 16:38
 19/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, főleg hogy nem gondoljátok azt, hogy elkényesztetett liba vagyok. =) (Pedig éppenséggel gondolhatnátok azt, mert nem ismertek, csak nincs értelme ítélkezni.)
2010. nov. 8. 16:41
 20/41 anonim ***** válasza:

Igazából én nem vennék Apple cuccot. Fele annyiért 2x erősebb tudású cucc is van márkásan.

De szerintem semmi baj azzal ha neked az jön be. Amúgy meg irigyek.

2010. nov. 8. 16:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!