Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért olyan nagy baj az, hogy...

Miért olyan nagy baj az, hogy Apple párti vagyok?

Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy nem szeretem a Windowst, se az MP3-4-5 lejátszókat, vagy ilyeneket, egyszerűen Apple cuccokat kapok. 2 éve egy iMacet, tavaly Karácsonyra egy iPod Nanot, 4 nap múlva lesz a születésnapom és előre megkaptam az ajándékomat, egy iPhonet. Annyira piszkálnak már azért, mert ennyire Apples vagyok, hogy elő se fogom venni tanítás után a mobilomat, mert vagy elkezdenek fújolni, meg mondják, hogy milyen sznob vagyok, meg mennyire el vagyok kényesztetve, vagy pedig körémgyűlnek és elekzdenek csodálni..Annyira ki nem állhatom. Azt mondják, hogy elkényesztetett vagyok, pedig nem így van. Szüleim elváltak, anyukámmal élek, apukámnak meg van egy csomó pénze, ezért nem sajnálja ránk költeni. Pedig én soha életemben nem kértem, hogy kapjak iPodot, vagy bármit, magától megveszi, de persze nem tiltakoztam...Szerintetek jogos hogy ezért kinéznek?
2010. nov. 5. 20:30
1 2 3 4 5
 1/41 anonim válasza:
55%

Irígy társaság. Én is így vagyok;) Csak ők nem acuccaimra hanem rám irígyek,mert nem vagyok lusta és elérek folgokat. Ne törődj velük.

13/l

2010. nov. 5. 20:35
 2/41 anonim ***** válasza:

Appleből is van mp3-4-5 lejátszó. A Windowsnak meg semmi köze az ilyen márkákhoz. -.-" Szóval ezt így egy kicsit hülyén írtad. :S De amúgy szerintem nem baj hogy szereted az Apple cuccokat. Ha megkapod akkor örülj neki. Nagyon jó márka, én is imádom. Majdnem a legmegbízhatóbb. Bár én telefonnál inkább BlackBerry fan vagyok. :] Amúgy meg csak féltékenyek. Ennyi. Nem kell velük foglalkozni.

15/L

2010. nov. 5. 20:39
 3/41 Mr. Idegen ***** válasza:
0%
én LG mániás vagyok xD
2010. nov. 5. 20:40
 4/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindkettőtöknek. =)

Az Apple nem csak iPodot csinál? iPod Classic, Nano, Shuffle, és a legújabb, amit még Londonban se lehet kapni (úgy volt egy ideig, hogy odaköltözünk), az ilyen ruhára csiptetős és hangvezérlős.

2010. nov. 5. 20:41
 5/41 A kérdező kommentje:
Ja és az lemaradt, hogy annyi a köze a Windowshoz, hogy szóbajött egyszer, hogy kinek milyen gépe van, én mondtam, h nekem iMacem, és elkezdtek kritizálni, hogy bezzeg nekik csak Windows jutott, és egyébként is, ki kérdezett engem?
2010. nov. 5. 20:45
 6/41 anonim ***** válasza:
A Windows az számítógép??? :/ Én azt hittem operációs rendszer. :S Apukámnak is IMACje van. :] A világ legjobb számítógépje. Bár ő a cégtől kapta. Nekünk sajna nincs rá felesleges fél millánk. :[
2010. nov. 5. 21:25
 7/41 anonim válasza:
használd egészséggel és örülj h megteheted
2010. nov. 5. 21:28
 8/41 A kérdező kommentje:

Elnézést, utolsó előtti. Tudom, köćsög elkényesztett libásan fog hangzani, de én nem értek hozzá. =/

Utolsónak: Köszönöm, és örülök is, bár mégegyszer írom: Nem kértem.

2010. nov. 5. 21:31
 9/41 anonim ***** válasza:
Az elkényeztetett szót ennyire nehéz leírni?
2010. nov. 5. 22:13
 10/41 A kérdező kommentje:
Elnézést, eddig úgy tudtam, hogy sz-szel kell írni, de köszönöm. =)
2010. nov. 5. 22:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!