Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a tévéről?

Figyelt kérdés

A Lidl-ben kapható egész jó áron, viszont számomra teljesen ismeretlen márka.

[link]

Az Android rendszer mennyire számít jónak az okos tévéknél?

Nem volt még okos tévém, csak egy régebbi LG-t okosítottam fel egy Google Chromecast-tel.

Érdemes megvenni ezt a tévét, vagy inkább egy ismertebb márkát vegyek?

A másik jelölt egy Samsung. Árban nincs nagy eltérés.

[link]

nov. 22. 09:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Jobb a lidlös.

A samsung nagyon rossz, edge led-es, borzalmas mai viszonylatban a képe, foltos, stb

nov. 22. 09:24
 2/4 anonim ***** válasza:
43%
Nekem 4 éves Samsungom van, szinte kifogástalanul működik, a wifivel volt egy kis probléma egy ideig. Viszont az AVI fájlokat nem játssza le, de ahogy itt olvastam, sajnos az újabb modellek sem.
nov. 22. 09:47
 3/4 anonim válasza:
71%
Engem is érdekelne a téma. Kérem, akinek van tapasztalata a CHIQ TV-kkel, legyen szíves írja meg! Az interneten azt olvastam, hogy a hangja nem éppen jó.
nov. 22. 09:48
 4/4 retektorta ***** válasza:
71%

#1 A foltosodás, felhősödés csak egyszínű képtartalomnál látszik, normál műsornál nem. Egyáltalán nem zavaró, már ha nem az a hobbid, hogy egy üres, fekete képernyőt bámulsz.

#3 Mindnek szar a hangja, mert ezekbe a vékony házakba nem lehet normális méretű hangszórót beépíteni. Ha ez probléma, akkor soundbar, külső erősítő jó hangszórókkal stb. kell.

nov. 22. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!