Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Valami erőlködő hangot hallat...

Valami erőlködő hangot hallat a Pc házban. Mi csinálhatja ezt,és miért?

Figyelt kérdés
nov. 16. 21:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mivel csak mozgóalkatrész tud kiadni hangot és az jellemzően winchester lehet vagy ventilátor. Így a válasz adott
nov. 16. 22:24
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha a csipogó hangot a merevlemez adja, akkor villámgyorsan kezdj el menteni.
nov. 16. 22:44
 3/14 A kérdező kommentje:

Bocs de nem vagyok mechanikai szakember így azt sem tudom mik ezek vagy mi a céljuk.

Én csak használom a Pc-t mint laikus és nem kenem vágom ezt a szerelési témát.

Van a családban ki keni vágja ezeket csak ő messzi vidéken él,és 6 havonta egyszer jön haza és addig ha netán elromlik az adott valamelyik alkatrész és így akár tönkre is mehet a gép és nekem fingom sincs mint és hogyan kell ki cserélni,meg hol lehet beszerezni egyáltalán.

nov. 16. 22:45
 4/14 anonim ***** válasza:
Bizd megbizható szervizre!
nov. 16. 22:54
 5/14 A kérdező kommentje:
Ha lenne még ilyen,de már senki nem foglakozik Pc-kel mikor mindenki okos telefonon netezik.
nov. 16. 22:57
 6/14 A kérdező kommentje:

2-s.

Alap tudásom van a pc-n.

Tehát azt sem tudom miként kell lementeni fájlokat vagy minek is nevezik.

Amúgy még nem csipog,csak erőlködik illetve egyre hangosabb mint ami csapágyas.

nov. 16. 23:00
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálad az alapok hiányoznak, de ennek nem lesz jó vége.
nov. 16. 23:03
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg ventillátor lesz. Négyféle lehet a PC-ben, processzor , videokártya, táp és rendszer ventillátor. Ezek közül egyik sem jó, ha megáll.

Azt tudnod kell, hogy ha a gép majd abbahagyja a nyikorgást, akkor nem megjavult, hanem megállt a ventillátor.

Vannak PC szervizek és szakemberek is, pl. a vállalatoknál sem okostelefonról dolgoznak. A ventillátorok cseréje nem egy drága dolog. Maga az alkatrész néhány ezer forint, a szaki pedig max félóra alatt kicseréli.

nov. 17. 01:40
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Valamelyik ventilátor adja ki azt a hangot.Ki kellene fújni a PC-t a portól is akkor.Csere ventilátor.
nov. 17. 04:37
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

"Én csak használom a Pc-t mint laikus"

Gondolom 10 éve nem volt kitakarítva...

nov. 17. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!