Valami erőlködő hangot hallat a Pc házban. Mi csinálhatja ezt,és miért?
Figyelt kérdés
ma 21:14
1/7 anonim válasza:
Mivel csak mozgóalkatrész tud kiadni hangot és az jellemzően winchester lehet vagy ventilátor. Így a válasz adott
2/7 anonim válasza:
Ha a csipogó hangot a merevlemez adja, akkor villámgyorsan kezdj el menteni.
3/7 A kérdező kommentje:
Bocs de nem vagyok mechanikai szakember így azt sem tudom mik ezek vagy mi a céljuk.
Én csak használom a Pc-t mint laikus és nem kenem vágom ezt a szerelési témát.
Van a családban ki keni vágja ezeket csak ő messzi vidéken él,és 6 havonta egyszer jön haza és addig ha netán elromlik az adott valamelyik alkatrész és így akár tönkre is mehet a gép és nekem fingom sincs mint és hogyan kell ki cserélni,meg hol lehet beszerezni egyáltalán.
ma 22:45
5/7 A kérdező kommentje:
Ha lenne még ilyen,de már senki nem foglakozik Pc-kel mikor mindenki okos telefonon netezik.
ma 22:57
6/7 A kérdező kommentje:
2-s.
Alap tudásom van a pc-n.
Tehát azt sem tudom miként kell lementeni fájlokat vagy minek is nevezik.
Amúgy még nem csipog,csak erőlködik illetve egyre hangosabb mint ami csapágyas.
ma 23:00
7/7 anonim válasza:
Nálad az alapok hiányoznak, de ennek nem lesz jó vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!