Valami erőlködő hangot hallat a Pc házban. Mi csinálhatja ezt,és miért?
Bocs de nem vagyok mechanikai szakember így azt sem tudom mik ezek vagy mi a céljuk.
Én csak használom a Pc-t mint laikus és nem kenem vágom ezt a szerelési témát.
Van a családban ki keni vágja ezeket csak ő messzi vidéken él,és 6 havonta egyszer jön haza és addig ha netán elromlik az adott valamelyik alkatrész és így akár tönkre is mehet a gép és nekem fingom sincs mint és hogyan kell ki cserélni,meg hol lehet beszerezni egyáltalán.
2-s.
Alap tudásom van a pc-n.
Tehát azt sem tudom miként kell lementeni fájlokat vagy minek is nevezik.
Amúgy még nem csipog,csak erőlködik illetve egyre hangosabb mint ami csapágyas.
Valószínűleg ventillátor lesz. Négyféle lehet a PC-ben, processzor , videokártya, táp és rendszer ventillátor. Ezek közül egyik sem jó, ha megáll.
Azt tudnod kell, hogy ha a gép majd abbahagyja a nyikorgást, akkor nem megjavult, hanem megállt a ventillátor.
Vannak PC szervizek és szakemberek is, pl. a vállalatoknál sem okostelefonról dolgoznak. A ventillátorok cseréje nem egy drága dolog. Maga az alkatrész néhány ezer forint, a szaki pedig max félóra alatt kicseréli.
"Én csak használom a Pc-t mint laikus"
Gondolom 10 éve nem volt kitakarítva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!