Használt Xbox-ról valaki tud véleményt mondani?
Figyelt kérdés
A fiam nagyon szeretne egy Xbox-ot, és én szeretnék neki venni, de újra nem telik így elgondolkodtam, hogy használtat veszek. Valaki tudja- e esetleg, hogy megéri-e használt Xbox-ot venni, mert használtan sem olcsó és nem szeretnék ennyi pénzt kidobni. Illetve a használtnál vajon mire kell számítani, hogy az is lehet olyan jó, mint egy új, vagy hamarabb elromolhat?nov. 16. 00:41
1/6 anonim válasza:
Nehogymár ne legyen pénzed egy új xbox ra vagy ps re. A cigit bezzeg megveszed, mi?
2/6 anonim válasza:
Azt javaslom, magánszemélytől ne vegyél, az nagyon zsákbamacska, ott semmi garancia nincs. Az első nekünk így volt, egy év után kb. folyton lefagyott, javíttatni sem tudtuk már, senki nem foglalkozik javítással, mert nem éri meg. (360-as volt).
Másodjára a monori FullGame cégtől vettünk használtat, segítenek a kiválasztásban, ha már nálad van a gép, a beállításban, nagyon korrektek. Kifogástalan Xboxot küldenek számlával. Kis idő eltéréssel vettünk tőlük még egyet, hogy ne legyen vita, ki játszik. Keress rájuk, van weboldalunk, nagyon jó a bolt értékelése, többszáz vélemény van róluk.
3/6 anonim válasza:
Magánszemélytől valóban van némi rizikó. De az eladós oldalakon meg lehet nézni az eladó értékelését, az hasznos lehet. Mi is úgy vettük a 360-ast kb 2 éve, mert ugyanígy nem volt pénzünk újra. Azóta is hibátlanul teszi a dolgát, szóval azért nem teljesen halott ötlet használtat netről venni csak érdemes az eladót lecsekkolni.
4/6 anonim válasza:
Persze, az előző használója tud mondani.
De igen, megbízható magánszemély, esetleg üzletek, ahol még féléves garanciát adnak, ott érdemes lehet szétnézni.
5/6 A kérdező kommentje:
1-es/ Soha nem dohányoztam. Bár a válaszod alapján sajnálom az időt, amit a válaszod írására szántam.
nov. 16. 16:08
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, hasznosak!
nov. 16. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!