Hogy lehet visszaküldeni?

Figyelt kérdés
Rendeltem az emag-ról egy Bluetoothos fülhallgató (xiaomi redmi buda 4) és visszaküldeném mert nagyon kamunak tűnik mi kell ahoz hogy visszaküljem?

nov. 14. 12:39
 1/5 A kérdező kommentje:
Xiaomi redmi buds 4
nov. 14. 12:40
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
nov. 14. 12:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet.

"Higiéniai termékek: Szépségápolási és kozmetikai cikkek; Parfümök Száj- és fogápolási termékek (fogkefék, szájvizek stb.); Baba etetés kiegészítők (cumisüvegek, cumik stb.); Baba etetéshez és ápoláshoz szükséges termékek ( baba ételek, törlőkendők, kozmetikumok, krémek és kénőcsök); Baba ruhák és cipők. Kismama ruhák, kiegészítők, kozmetikumok és ápolók; Petshop termékcsalád cikkei, epilátorok, borotvák, hajszárítók, hajformázók; fülhallgatók

– ezen termékek visszaküldése csakis bontatlan, gyári csomagolásban lehetséges; amennyiben kibontásra kerültek, a visszaküldés csak akkor lehetséges, ha még nem voltak használva"

nov. 14. 14:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha még nem bontottad ki akkor visszaküldheted.

Ha kibontottad, akkor ez már rajtad marad.

nov. 14. 14:22
 5/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
69%
Én nem tudom ez a kamunak tűnik dolog mit jelent. Bár elvileg nem lehet visszaküldeni, én megtenném, ha nem tetszik, amúgy sok webáruházban akkor ha nem lehet visszaküldeni, hogyhogy van újszerű, meg használt jelzéssel ilyen?
nov. 14. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!