Ps4-hez milyen külső merevlemezt lehet venni? Bármilyet?
Én vettem egy számtech boltban egy ilyen dokkolót. Egy lapos fém házat képzelj el. Ebben a fém házban van egy kis elektronika. Tulajdonképpen ő annyit csinál hogy a HDD sata csatlakozóját USB-re alakítja. Arra kell figyelni hogy legalább USB 3.0 legyen (nekem is az volt). Innentől kezdve hogy te ebbe a dokkolóba milyen Winyót raksz teljesen mindegy szerintem. Persze ott is vannak paraméterek írási/olvasási sebesség stb. vehetsz olyat ami kicsit gyorsabban írja az adatot stb. Nekem egy mezei WD blue laptop HDD volt rácsatlakoztatva ezzel a módszerrel a PS4-re, teljesen jól működött. Nem érzékeltem hogy bármivel is lassabbak lettek volna a játékok illetve azok betöltési ideje. Maradj a HDD-nél SSD felesleges pénzkidobás PS4 esetében mert nincs számottevő különbség.
A külső merevlemez ház amire gondoltam: [link]
És egy hozzá való WD blue laptop vinyó: [link]
A Winyónál arra figyelj hogy 2.5 “ col legyen legyen csak az jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!