Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ps4-hez milyen külső merevleme...

Ps4-hez milyen külső merevlemezt lehet venni? Bármilyet?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy csak olyat, amire rá van írva hogy ps4-hez. Egyet találtam Seagate ps4-hez 2TB. Elég lenne 1 TB is de ilyen kimondottan ps4hez nincs. A számítógépes boltban azt mondták ez hülyeség, hogy csak a seagate jó abból is csak az amire rá van írva hogy "ps". Most akkor mi az igaz? Bármilyen külső merevlemezt vehetek bővítés céljából vagy nem? Anyukaként kérdzem aki nem ért hozzá de próbál informálódni, 9 évea fiamnak lenne karácsonyra mert az 500gb-s ps4re 5 játék fér csak rá. Köszi ha segítetek!

nov. 3. 22:38
 1/1 anonim ***** válasza:
69%
A PS4-hez USB csatolós külső meghajtó kell. Azért írják, hogy PS4-hez való kell, mert a PS4-nek az USB csatolója 3.1-es verziójú, ami gyorsabb, mint a 3.0-s. Ha olyan külső meghajtót veszel, ami USB 3.0-s, akkor kicsivel lassabb lesz a külső meghajtó írási és olvasási sebessége. Hogy annak a boltnak a tapasztalata szerint a seagate márkűjú meghajtók a megbízhatóbbak, attól még vehetsz bármilyet. Nekem 15 évig csak Seagate HDD-im voltak, azok közül is ment tönkre pár darab.
nov. 3. 23:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!