Series X-en vásároltam Game Pass Ultimate-et, de le is
mondtam. Mikorra várható vissza a pénzem?
Figyelt kérdés
Megvettem a Game Pass U.-t, de hiába próbáltam letölteni a játékokat, nem töltött órákon át semmit és semelyiket. Olyan mintha tök bugos lenne az egész.
Régen sokszor volt GPU-m, tehát tudom, hogy hogy működik, most vmiért mégsem.
A vásárlást követően pár órával le is mondtam.
Az 5500Ft(amennyibe került kb) mikor kerül visszautalásra?
okt. 31. 01:11
1/9 anonim válasza:
Nem térítik vissza.
okt. 31. 01:16
2/9 anonim válasza:
Soha nem kapod vissza a pénzed. He-hee
okt. 31. 03:08
3/9 anonim válasza:
Attól hogy lemondtad nem kapod vissza a pénzt, csupán a következő esedékességnél már nem vonják majd le. Ez azt is jelenti, hogy addig él az előfizetés és tudod használni. Nincs benne tapasztalatom de talán a supportnál tudsz próbálkozni visszatéríté ügyben, de sok reményt ne fűzz hozzá. Szerintem használd ki ebben az egy hónapban és akkor nem potyára ment el a pénz.
okt. 31. 07:39
4/9 anonim válasza:
Aha bocsi előző vagyok..figyelmetlen voltam és nem olvastam végig. A bugot én pc N tapasztaltam. Másnapra megoldódott. Majd utána volt máskor is rövid időre. Ha nem megy később sem neked akkor a support így már reális lehet.En tennék egy próbát, írd le nekik a hibát pontosan. És kérj pénz visszafizetést.
okt. 31. 07:43
5/9 A kérdező kommentje:
Csak nem értem, hogy miért írja, hogy visszatérítve a számlázási adatok között?
Amúgy hihetetlen pofátlan a Microsoft! Én ilyennel még nem találkoztam!
Hiába hívom a supportot, a mesterséges intelligencia is folyton rám teszi a telefont, a recepció sem veszi fel a telefont. Senkivel nem tudtam még beszélni, aki élő személy. Amikor a csevegést akarom elindítani ebben a témában azt jelzi, hogy itt nem áll módukban.
Találtam egy olyan topikot, ahol van lehetőség csevegésre, de hogy a csevegést elindítanám miután a
leírtam a problémám, még így fél órára rá sem válaszolt senki!
okt. 31. 08:45
7/9 A kérdező kommentje:
Ja és nem, nem az Ismétlődő számlázást mondtam le, hanem lemondtam az egészet, így már most sem férek hozzá az előfizetés előnyeihez
okt. 31. 08:47
8/9 anonim válasza:
Nem tudod lemondani az egészet, mert nincs ilyenre lehetőség és nem is fogank visszatéríteni semmit. Nekem sikerült beszélnem annó az MS-el, inkább nálad van probléma.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!