Miért nem működik sem a Google tv App, sem a Chromecast a Samsung tv-n?

Figyelt kérdés

Most vettem egy Samsung tv-t. Nem tudom a telóról (se egy Xiaomiról, se egy Samsungról) át küldeni a filmet, videót amit bármelyik Pl sorozatbaráton, videán néznek, nem jelenik meg az a bizonyos át küldő kis ikon. Még a youtube-on sem. De ugyanakkor a Google tv sem találja a Tv-t. Pedig ugyanazon a wifin van minden.

Ez előtt egy Sony Tv-m volt (már 4 éves)azzal semmi baj nem volt. Működött minden rendesen. Csak sajnos azt lelökte a macska, és ezért kellett vegyek egy újat, de a keretbe már nem fért bele egy Sony, mert már nagyon fel ment az ára sajna.

Mi lehet a baj, mi lenne a megoldás hogy működjön rendesen?

okt. 28. 14:06
 1/2 lali51 ***** válasza:

Redmi 11

Fogaskerék

További csatlakozásilehetőség

Vezetéknélküli megjelenítés

Bekapcsolod tv- N megjelenik a telefon kijelzője.

Telefonon kikeresed a filmet.

A tv és telefon egy wifi hálózaton legyen.

okt. 28. 21:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod. De én nem a komplett kijelző tükrözést szeretném tudni. Azt sikerült többször is már. Hanem a sima film, videó át küldést. Az az istennek se sikerül, akármit próbáltam.. 😓
okt. 29. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!