Redmi PAD SE párosítása bluetooth egérrel - hogyan lehetne elérni, hogy működjön?
Sziasztok!
Vettem egy Redmi PAD SE-t és hozzá egy olyan tokot, amihez járt bluetooth-os billentyűzet és egér is. Az előbbi csatlakoztatása nem okozott gondot, picit kutakodás után a billentyűzet nyelvét is át lehetett állítani magyarral - angol az eredeti - és rendben funkcionál. Az egérrel viszont más a helyzet. Párosítást ugyan megkérdezi a tablet, de nem hajlandó csatlakozni. Van valakinek valami tippje, mit lehetne csinálni?
Ilyen nulla infós válaszoknak mi értelme?
Megoldódott a probléma. Lecsatlakoztattam a billentyűzetet, előbb az egeret csatlakoztattam fel, utána a billentyűzetet és működik.
Hát kínaiul sajnos nem tudok. Lemerült-e, alvó üzemmód-e alap dolog, fel se tesz normális ember kérdést ennek a csekkolása nélkül. De az már a tapló válasz kategória, hogy "elég vacaknak néz ki ez a kombó amúgy is"
Gondolom egy iPad jól nézett volna ki.
Valóban ott van. A billentyűzeté. Az egéren sajnos NINCS Fn+C billentyű.
És valóban egy pici fecnire írt kínai szöveget nincs kedvem begépelni a google translatebe. Most amúgy csak kötekedés céljából vagdalkozol, hogy megoldottam és le is írtam, hogy mi a megoldás?
nem muszáj begépelni. van benne élő kamera. ezt mondom, ráviszed a szövegre és élőben lefordítja a szöveget. látod most is tanultál valamit.
nem kötekedek de az alap kiírásban full kifelejtetted, hogy mégis milyen billentyűzetet vettél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!