Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Sharp belépő kategóriás...

Sharp belépő kategóriás tévéken van fejhallgató-kimenet? Fel tudnak venni külső eszközre?

Figyelt kérdés
Konkrétan a 40FH2EA érdekel, de talán nincs sok különbség a modellek között. Ezekről nincs szó a specifikációban.
okt. 20. 15:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

"Konkrétan a 40FH2EA érdekel,"

Rákeresve:

[link]

4. találat a hivatalos oldal:

[link]

ott a specifikációknál:

[link] #tech

csak a szimpla vonalkimenetről (+ kompozit videókimenet: [link] ) írnak:

"Video/Audio input (3 x RCA): Yes"

az optikai digitális audiokimenet:

"Digital Optical Audio Output: Yes"

és a HDMI ARC:

"HDMI ARC: Yes"

mellett, de a kézikönyv 78. oldalán:

[link]

említenek fejhallgató-kimenetet ("Headphones") is.

okt. 20. 15:16
 2/10 A kérdező kommentje:

"Ezekről nincs szó a specifikációban." Ezt írtam. Kösz a kioktatást!

A PDF pedig az összes Androidos Sharp tévére vonatkozik, és a lenti képen több csatlakozó mellett is csillag van, a jobb oldalon pedig hogy *optional különböző nyelveken.

És ugye a másik kérdés...

okt. 20. 15:54
 3/10 A kérdező kommentje:
Bár a headphones mellett nincs. Akkor ezt tekinthetjük biztosnak, kösz.
okt. 20. 15:56
 4/10 anonim ***** válasza:

Miért a Sharp a kiszemelted?

Az már rég nem a japán Sharp.

Ismerőseim akik Sharpot vettek mostanában, nagyon nincsenek vele megelégedve!

okt. 20. 16:16
 5/10 anonim ***** válasza:

""Ezekről nincs szó a specifikációban." Ezt írtam. Kösz a kioktatást!"

Semmi kioktatás nincs. Tényközlés.

Meg arra mutattam rá, hogy van több audiokimenet - az optikai digitális, illetve a digitális HDMI ARC (az analóg csak bemenet sajnos) - rajta, azok átalakíthatóak fejhallgató-kimenetté is.

"A PDF pedig az összes Androidos Sharp tévére vonatkozik"

Viszont az adott termék hivatalos weboldaláról van linkelve, tehát érvényesnek kellene lennie arra is.

Viszont ahogy nézem a termék oldaláról készült képeket:

[link]

[link]

azokon - a kézikönyvben szereplő(!!!) adatokkal ellentétben - nincs feltüntetve a fejhallgató-kimenet (akkor vagy nincs, vagy a másik oldalon érhető esetleg el?).

okt. 20. 16:22
 6/10 A kérdező kommentje:

Ezeket láttam, az USB portok alatti lehet a szélén.

Már nem aktuális... azt hittem, hogy egy webáruház közeli átvevőpontja még működik, de már nem. Kicsi volt a választék, párat kizártam.

Köszönöm a válaszokat.

okt. 20. 17:57
 7/10 anonim ***** válasza:

Árukeresőben is rá tudtál volna keresni, és nincs rajta! Ha lenne, azt az oldal egyszerűen “Fejhallgató csatlakozó” néven írja!

Viszont kisebb méretben és kicsivel olcsóbban, de brutálisabb hangszórókkal van a Sharp 32FH8EA, amin ez is van, gyakorlatilag Scart kivételével mindenféle csatlakozó!

okt. 20. 19:21
 8/10 anonim ***** válasza:

"Árukeresőben is rá tudtál volna keresni, és nincs rajta!"

Csak az már kb. a 3. forrás, szóval két további lehetőség (forgalmazó + árukereső) a hibás közlésre.

okt. 20. 19:25
 9/10 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Mint látható:

[link]

Szokásos kínai hátsó, kínai alaplap.

Egyébként azt utálom, amikor némelyik TV hátárol egy nyomorult képet nem lehet találni, de itt kapásból jött.

okt. 20. 19:36
 10/10 A kérdező kommentje:
Ez fent volt a tv-nél is, de nem akartam találgatni. Nem beszélve a másik kérdésről, de mint írtam, már nem aktuális, köszönöm.
okt. 20. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!