Sharp belépő kategóriás tévéken van fejhallgató-kimenet? Fel tudnak venni külső eszközre?
"Konkrétan a 40FH2EA érdekel,"
Rákeresve:
4. találat a hivatalos oldal:
ott a specifikációknál:
[link] #tech
csak a szimpla vonalkimenetről (+ kompozit videókimenet: [link] ) írnak:
"Video/Audio input (3 x RCA): Yes"
az optikai digitális audiokimenet:
"Digital Optical Audio Output: Yes"
és a HDMI ARC:
"HDMI ARC: Yes"
mellett, de a kézikönyv 78. oldalán:
említenek fejhallgató-kimenetet ("Headphones") is.
"Ezekről nincs szó a specifikációban." Ezt írtam. Kösz a kioktatást!
A PDF pedig az összes Androidos Sharp tévére vonatkozik, és a lenti képen több csatlakozó mellett is csillag van, a jobb oldalon pedig hogy *optional különböző nyelveken.
És ugye a másik kérdés...
Miért a Sharp a kiszemelted?
Az már rég nem a japán Sharp.
Ismerőseim akik Sharpot vettek mostanában, nagyon nincsenek vele megelégedve!
""Ezekről nincs szó a specifikációban." Ezt írtam. Kösz a kioktatást!"
Semmi kioktatás nincs. Tényközlés.
Meg arra mutattam rá, hogy van több audiokimenet - az optikai digitális, illetve a digitális HDMI ARC (az analóg csak bemenet sajnos) - rajta, azok átalakíthatóak fejhallgató-kimenetté is.
"A PDF pedig az összes Androidos Sharp tévére vonatkozik"
Viszont az adott termék hivatalos weboldaláról van linkelve, tehát érvényesnek kellene lennie arra is.
Viszont ahogy nézem a termék oldaláról készült képeket:
azokon - a kézikönyvben szereplő(!!!) adatokkal ellentétben - nincs feltüntetve a fejhallgató-kimenet (akkor vagy nincs, vagy a másik oldalon érhető esetleg el?).
Ezeket láttam, az USB portok alatti lehet a szélén.
Már nem aktuális... azt hittem, hogy egy webáruház közeli átvevőpontja még működik, de már nem. Kicsi volt a választék, párat kizártam.
Köszönöm a válaszokat.
Árukeresőben is rá tudtál volna keresni, és nincs rajta! Ha lenne, azt az oldal egyszerűen “Fejhallgató csatlakozó” néven írja!
Viszont kisebb méretben és kicsivel olcsóbban, de brutálisabb hangszórókkal van a Sharp 32FH8EA, amin ez is van, gyakorlatilag Scart kivételével mindenféle csatlakozó!
"Árukeresőben is rá tudtál volna keresni, és nincs rajta!"
Csak az már kb. a 3. forrás, szóval két további lehetőség (forgalmazó + árukereső) a hibás közlésre.
Mint látható:
Szokásos kínai hátsó, kínai alaplap.
Egyébként azt utálom, amikor némelyik TV hátárol egy nyomorult képet nem lehet találni, de itt kapásból jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!