Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tévéknél mennyire jellemző,...

Tévéknél mennyire jellemző, hogy a lábakat szűkebben is be lehet szerelni?

Figyelt kérdés

Tehát nem a sarkokba, hanem beljebb, hogy kisebb szekrényen is elférjen.

Tudom, vannak középre szerelt tartók is, de lehet, hogy az engem érdeklő modell pont nem olyan.

okt. 16. 07:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem túlzottan.

De lehet utólag olyan lábat venni, amit a hátsó konzol tartóra kell erősíteni

okt. 16. 08:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igazából semennyire, ahol a helye van oda todod szerelni.
okt. 16. 08:08
 3/11 A kérdező kommentje:
Egy pár tévénél láttam ilyen opciót, azért kérdeztem.
okt. 16. 08:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Értem, én nem láttam még ilyen opciót, ettől persze elhiszem hogy van ilyen.
okt. 16. 08:13
 5/11 Szervizmérnök úr ***** válasza:
37%

Még azt sem lehet, hogy bal-jobb csere, ezáltal fordulna a geometria (összetartás), mivel úgy oldják meg, hogy nem engedi felcserélni (legfeljebb a teljesen egyforma lábak esetében). De nem is nézne ki jól.

Magam részére úgy oldottam meg, két nagy darab plazma TV-nél is, hogy leültettem az alsó élére és hátul fogattam meg, egy kis barkácsmunka árán. Hangszóró hangzása eleve érdektelen, külső rendszert használok, azt pedig ellenőriztem belülről is, hogy milyen erős káva, elbírja a tömeget, illetve egyenes az alja, megfelelő a felfekvés.

Okok:

- Nekem így jobban tetszett

- A gyári talp magasabbra emelte volna, de én lejjebb akartam látni.

- Talpas TV-k iránti esztétikai ellenszenv. Különösen a középtalp nem volt szimpatikus soha, főleg nagy méretű készülék esetében.

okt. 16. 09:43
 6/11 Mad Max2 ***** válasza:

Én a középre szerelt nagy Álvány szerű talpas tv-ket preferálom.

Keskenyebb helyre is fel lehet tenni, és szerintem stabilabbak is ezek

Vegyél oylat azt kész

Amugy az is lehet hogy a két szélén lábas tv-hez lehet kapni középre szerelhető talpálványt... Meg kell érdeklődni

okt. 16. 10:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonlóan oldottam meg mint Mérnök Úr, de hagytam kicsi hézagot a tv alatt hogy tudjon áramolni a levegő. Nekem a készülék alsó részében van a tápegység és elég jól felmelegszik.

Én még nem láttam olyan készüléket aminél lehetett volna állítani a talpakat.

A legegyszerűbb ha veszel valami vesa-s állványt [link]

okt. 16. 10:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is a 7-es válaszban szereplő VESA állványt akartam javasolni. Én is azt használok,, mert a szekrényen a sarokban keresztbe fordítva lelógott volna az eredeti lábbal.
okt. 16. 12:01
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Még nem néztem ki semmilyen tévét, és nem tervezem, hogy plusz esetleg tízezrekért még VESA állványt is vegyek, nem is az volt a kérdés, hogy széles lábú tévét hogy lehet keskeny szekrényen elhelyezni, bár aki később olvassa, annak talán hasznos lehet. Azt reméltem, talán valaki többféle tévével is találkozott már, és az alapján meg tudja mondani, hogy ez gyakori, vagy csak elvétve fordul elő. Kép alapján nem lehet eldönteni, mert az állvány néha olyanokon is széles, amin keskeny pozíciót is be lehet állítani a specifikáció alapján, de lehet, hogy majd kénytelen leszek azokat bogarászni, amúgy sem árt vásárlás előtt.
okt. 16. 12:27
 10/11 anonim ***** válasza:

" meg tudja mondani, hogy ez gyakori, vagy csak elvétve fordul elő."

Egyáltalán nem gyakori. De a kapott válaszoknól ez nem kérdéses.

Viszont a feltett kérdésből joggal következtethet a gombhoz kabát esetre aki olvassa, ezért nem erre reagáltak. Sajnáljuk.

"Kép alapján nem lehet eldönteni, mert az állvány néha olyanokon is széles, amin keskeny pozíciót is be lehet állítani a specifikáció alapján, de lehet, hogy majd kénytelen leszek azokat bogarászni, amúgy sem árt vásárlás előtt.."

Te lennél az első kérdező itt a gyakorin, aki vásárlás előtt olvas, kezelési útmutatót vesz kézbe, stb.

okt. 16. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!