Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan állíthatom be a tv-men,...

Hogyan állíthatom be a tv-men, hogy levehessem a magyar feliratot? Egyszer elállítódott, és amikor sikerült visszahoznom a HDMI 1 -et, a felajánlott opciókat rosszul választottam ki, azóta feliratos némely csatorna.

Figyelt kérdés
Okos LG TV-m van, semmi használati utasítással adták, csak kísérletezem a távirányítóval. Ha ért valaki hozzá, szívesen venném, ha adna telefonszámot, hogy élőben segítsen beállítani.

#okosTV #felirat törlése
okt. 15. 19:43
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Megnézed az útmutatót online....
okt. 15. 19:58
 2/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:
20%

Ha HDMI-bemenet, akkor a set top box teszi rá a feliratot, eleve ott kell keresni.

Megtalálható egyébként és valóban igaz, ha kezemben lenne, nem nagy ügy, de nem így (telefon pláne abszurd, egyrészt agyrém ilyenben segíteni, hacsak nincs nálam is ugyanolyan, meg még több indok, hagyjuk...).

okt. 15. 19:58
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Akkor a set top box távirányítóján kellene legyen egy subtitles gomb
okt. 15. 21:17
 4/6 A kérdező kommentje:

Ha lenne ilyen gomb, nem akadtam volna el...Az útmutató (azzal kezdtem, hogy elolvassam), csak a távirányító ábrát hozza le, de azt nem, hogy a feliratok funkcióhoz melyik gombbal juthatok el. Így direkt valszeg nem működik, a beállítások között kell lennie, de olyan gomb sincs.

Azért köszi a fáradozást...

okt. 16. 07:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Ha olvassa a kérdést egy a smart TV kezelésében járatos, budai szerelő, aki személyesen megoldaná a beállítást, felvenném vele a kapcsolatot.
okt. 16. 07:09
 6/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:
66%

Lényegre nem reagálsz, hogy HDMI-re csatlakozó boxot használsz, vagy mi van.

Ha igen, melyik típus / szolgáltató.

Hallottam már olyat, hogy valamelyik szolgáltató telefonon segített.

okt. 16. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!