Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Balupunk MB 10 Mikrofon probléma?

Saucony kérdése:

Balupunk MB 10 Mikrofon probléma?

Figyelt kérdés

Tegnap vettem egy balupunk mb 10 es hordozható készüléket.

A főnököm kért meg rá ha jönnek külföldi vendégek a céghez akkor kihangosításnak jó lesz.

Gyönyörűen szól azzal nincs hiba, viszont ha pl mikrofont használjuk,akkor 10 percenként lekapcsol.. jól be is égtünk a német vezetőség elött! Ugy kapcsol le hogy a bekapcsoló gomb úgy áll mintha be lenne kapcsolva.. ha kikapcsolom és vissza akkor újra lehet bele beszélni max 10 pecig. Ha zene lejátszásra használom, ott nincs ez a gond.. valaki esetleg ötlet?

okt. 9. 20:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#10: A kézikönyvben nem igazán találni utalást a készenléti üzemmód kikapcsolásáról. Szvsz. inkább megkerülni lehet - 15 percen belül valamilyen jelet kell juttatni a berendezés egyik bemenetére.
okt. 12. 11:59
 12/15 Ypszilon1980 ***** válasza:
Hát én sem találok a leírásában olyat, amivel ezt ki lehet kapcsolni, de nekem ennek ellenére fura, hogyha megterveznek valamit, amiben egy alacsony jelszintű bemenet is van, akkor nem tudsz ezzel mit kezdeni, legalább kikapcsolható lehetne ez a funkció. Bár az is lehet, hogy ezt ugye nem hangosításra tervezték, hanem karaoke-hoz, így ezzel nem lenne probléma.
okt. 12. 14:26
 13/15 A kérdező kommentje:
esetleg egy műszerész tud vele kezdeni valamit?
okt. 13. 20:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Elfogtam egy nem privát tartalmú üzenetet:

"Szia milyen jelet kellene juttatni? hogy kell ezt elképzelni?"

Erre a kézikönyv nem tér ki, szóval ki kell tapasztani.

Gyanítom ha megkopogtatod a mikrofont az már elég. Vagy valamelyik bemeneten keresztül lejátszol valamit (megkockáztatom még az is jó lehetne, ha emberi füllel kevésbé hallható - mondjuk 18 kHz-es - pár tizedmásodperces csippanást küldesz rá, az már esetleg elég lehet).

okt. 13. 20:54
 15/15 Ypszilon1980 ***** válasza:
#14:mondjuk a kopogtatás jó ötlet lehet, azt próbáld ki.
okt. 13. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!