Akoslaszlo kérdése:
CANTON GLE 100, KLIPSCH RP 8000F II. vagy MAGNAT TRANSPULS 1500 ??? Kedves olvasó te melyiket választanád ???
Figyelt kérdés
Nagyjából mindhárom azonos árban kapható
A Magnatot ismerem viszont a másik kettőt még nem hallottam ! Ha írsz, kérlek részletezd !! Nagyon köszönöm!
okt. 6. 13:59
1/2 ladanyizsoltsam válasza:
Mindenképp a klipsch mellé tennem a voksom ugyanis ez a márka mar sokmindent le tett az asztalra és nagyon jó minőséget képviselnek a termékei!
2/2 anonim válasza:
Nagyon ugyan nem jártam utána, de a Magnat szerintem fele annyi mint a másik kettő, ár értékben amúgy is kiemelkedők magnat cuccok, ezt tapasztalatból mondom!
Keress róluk tesztet a neten (a magnatról van és nagyon elisemrő) illetve ha van rá valami esélyed akkor vásárlás előtt próbáld meghallgatni valahol őket, talán akkor könnyebb lesz választani!
Bárhogy is választasz ezek már azok a kategóriák, ahol egy jó erősítővel leesik az állad....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!