Miért nem tudom fölrakni az xp-t?
Nemrég áramszünet volt és a gépem épp bevolt kapcsolva , mikor észrevettem visszakapcsoltam és látszólag semmi baja nem volt (ekkor még xp volt rajta).Aztán elkezdett néha magától ujraindulni és egy idö után már be sem indult és azt irta ki hogy a hal.dll megsérült és hogy telepítsem újra a windows-t de amikor megpróbáltam az xp-t nem nagyon ment hanem megállt 34 percnél a telepítő.Aztán felraktam egy Vistát ami simán felment de ez is ujraindult néha ugyhogy elkezdtem cserélgetni a gépben a hadrware-eket és kiderült hogy az egyik RAM ment benne galyra szal kiszedtem és tökéletesen működik.Aztán megpróbáltam még párszor az xp-t de mindíg megáll 34 percnél és kb 1 óra után ujraindul és kezdi ujra telepíteni és megint megáll
Ha valaki tudja mi lehet a baja plz irja le
Hehh kinek van olyan???:D:D:D
Amugy meg sztem mind1 mert mert a másolt is ugyan olyan csak az eredetihez adnak még egy CD kulcsot is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!