Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hagyományos fülhallgatónak...

Hagyományos fülhallgatónak lehet jó basszusa? Tehát nem hallójárati. Persze nem a 2000 Ft-os kategóriában.

Figyelt kérdés
szept. 30. 22:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Persze :)

Van ami 20 Hz alá is megy. Ami szar kicsit, hogy egy jó basszust az ember a testén is érez hangsugárzónál, a fejhallgatózásnál ez az élmény elmarad.

okt. 1. 06:09
 2/11 Morzsi007 ***** válasza:
100%

Próbálj ki egy DJ fejhallgatót. Kb letépi a füledet. 😁

Amúgy egy zárt fejesnek lehet bőséges mély hangja, ha ez lenne a fontos, jobb is akár, mint a fülhallgatóké. De többe kerül, mint 2000 Ft.

okt. 1. 07:30
 3/11 A kérdező kommentje:
Direkt fülhallgatót írtam, tehát nem fejhallgatót. Tehát amin nincs gumi- vagy szilikonharang, nem kell mélyre dugni, így nem is szigeteli olyan jól a hangot.
okt. 1. 07:48
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem.

Most vettem a teszkóban valami 1999 forintos kacatot hogy tudjak telefonálni anélkül hogy fognám a készüléket.

Hallod olyan a hangja mintha 25 évvel ezelőtti telefonnal telefonálnék.

Dobom elfele és veszek valami normálisat.

Ez a nettó környezetszennyezés! Ezeket legyártják, szállítják, megveszed és nagyon hamar eldobod mert szar.

okt. 1. 08:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Jaa félreolvastam, azt hittem a 2000 forintos kategória.... :D

A jobbaknak jó a hangja természetesen. De amit csak beleakasztasz a füledbe annak a hangja nem lesz olyan mint egy gumiharangosnak. Csak akkor hallod jól a zenét ha kézzel belenyomod a füledbe.

okt. 1. 08:23
 6/11 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, hogy egyelőre csak itthon tervezem használni, tehát a külső zajok nem számítanak.
okt. 1. 08:31
 7/11 anonim ***** válasza:

Akkor sem.

Amit nem tudsz rendesen bedugni és nincs szigetelve hogy a hang csak a hallójáratodba jusson annak a hangja nem megy át jól a füledbe.

Nem véletlen hogy még az epül is a pro modelljére tett gumiharangot. Nem tudták máshogy megoldani a jó hangzást.

okt. 1. 08:43
 8/11 Morzsi007 ***** válasza:
Amit csak a füledbe akasztasz, mint a régebbi earpodsok vagy airpodsok, inkább hasonlítanak egy nyitott fejesre, mivel nem tökéletesen szigetel, ezért nem lesz akkor basszus, mint egy fülbedugósnak vagy zárt fejesnek. Viszont ennek az előnye, hogy legalább a közép- és magas tartomány jobban, tisztábban hallható. Persze nem a 2000 Ft-os kategóriánál. Ha otthon használnék most ilyet, és nem lenne környezeti zaj, mert ugye az is jobba beszűrődik, akkor a fülbedugós helyett ilyet választanék.
okt. 1. 09:02
 9/11 A kérdező kommentje:
Kár volt szóba hozni ezt a 2000 Ft-ot, ennél jóval többet is szánnék rá. Igazából nem az earpods-szerű szűkülő változatok érdekelnek, hanem a hagyományos laposabbak.
okt. 1. 09:23
 10/11 anonim ***** válasza:
okt. 2. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!