Hagyományos fülhallgatónak lehet jó basszusa? Tehát nem hallójárati. Persze nem a 2000 Ft-os kategóriában.
Persze :)
Van ami 20 Hz alá is megy. Ami szar kicsit, hogy egy jó basszust az ember a testén is érez hangsugárzónál, a fejhallgatózásnál ez az élmény elmarad.
Próbálj ki egy DJ fejhallgatót. Kb letépi a füledet. 😁
Amúgy egy zárt fejesnek lehet bőséges mély hangja, ha ez lenne a fontos, jobb is akár, mint a fülhallgatóké. De többe kerül, mint 2000 Ft.
Nem.
Most vettem a teszkóban valami 1999 forintos kacatot hogy tudjak telefonálni anélkül hogy fognám a készüléket.
Hallod olyan a hangja mintha 25 évvel ezelőtti telefonnal telefonálnék.
Dobom elfele és veszek valami normálisat.
Ez a nettó környezetszennyezés! Ezeket legyártják, szállítják, megveszed és nagyon hamar eldobod mert szar.
Jaa félreolvastam, azt hittem a 2000 forintos kategória.... :D
A jobbaknak jó a hangja természetesen. De amit csak beleakasztasz a füledbe annak a hangja nem lesz olyan mint egy gumiharangosnak. Csak akkor hallod jól a zenét ha kézzel belenyomod a füledbe.
Akkor sem.
Amit nem tudsz rendesen bedugni és nincs szigetelve hogy a hang csak a hallójáratodba jusson annak a hangja nem megy át jól a füledbe.
Nem véletlen hogy még az epül is a pro modelljére tett gumiharangot. Nem tudták máshogy megoldani a jó hangzást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!