Center hangszórót használhatok front hangszóróként?
Az álló hangfalak túl nagyok, nem akarom a szobában nézegetni, ugyanakkor a mélynyomó ahhoz is kell. Az állványos kocka hangfalak sem tetszenek. Tudom, nem nézegetni kell...Nekem az ilyen vékonyabb szélességű, de magasabb kialakítás tetszik. Arra gondoltam veszek 2 centert és elfordítom.
Baromság, amit írok? Más a hangolása ezeknek?
pl. KEF Q250C-re gondoltam, az nagyon tetszene a TV mellett oszlopszerűen.
Miért kellene egy álló hangfalhoz mélynyomó? Ennyire szereted ha dübörög? Zenére tervezett hangfalak mellé szerintem semmi szükség rá. Házi-mozihoz tervezett hangfalszett meg másként van hangolva, ezt a saját rendszeremen is hallom, összehasonlítva 5.1-es rendszeremet, a régi 3 utas Videotonnal, utóbbi zenére még mindig jobb.
Ha ezek a keskeny hangfalak tetszenek, akkor vehetnél ilyent
"Miért kellene egy álló hangfalhoz mélynyomó? Ennyire szereted ha dübörög?"
Nem, nem erről van szó. Nekem a mélynyomó kell. Nem azért, mert szeretem ha dübörög. Egyszerűen másabb, teltebb, dúsabb érzést ad.
A linkelt LG szett nem rossz amugy kezdő szettnek. A maga kategóriájában nagyon jónak számít, ismerem (Mark Levinson keze is benne van a linkelt modellben, egydobozos szetthez képest meglepően jól szól). De ezeket már kinőttem, komolyabban gondolkodom.
Videoton: soha nem hallottam jol szóló Videotont. Ez ilyen legenda, és régi szép emlékek, de nekem amugy nem tetszik a hangzásuk.. De különbözőek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!