Miért van az, hogy Az AirPodsom jobb fülese mindig hamarabb lemerül, mint a bal?
Figyelt kérdés
Mindkét fülest ugyanannyi ideig használom, tehát nincs az, hogy csak az egyikkel hallgatom a zenét, de mégis mindig a jobb füles merül le hamarabb. Mit tegyek? Vegyem ki a bal fülest a tokból, a másikat pedig töltsem fel?szept. 20. 14:09
1/15 anonim válasza:
Gondolom nem teljesen új már a füles.
A két akksi nem pont ugyanúgy öregszik. Ezért merül az egyik hamarabb.
2/15 A kérdező kommentje:
Júliusban vettem, szóval nem túl öreg azért.
szept. 20. 16:38
3/15 anonim válasza:
a jobb veszi a telefonbol a jobb es bal csatorna jelét, aztán a bal csatornát átküldi a bal fülesre --> a jobb többet dolgozik
4/15 A kérdező kommentje:
Hát jó, de akkor majd mindig csak 10 percig tudom mindkét fülessel hallgatni a zenét, mert 10 perc után lemerül a jobb füles? Baromi rossz csak a bal fülessel hallgatni a zenét..
szept. 23. 06:50
5/15 A kérdező kommentje:
De jó, hogy kiadtam érte 60 ezret, és máris szarakodik.
szept. 23. 06:51
6/15 anonim válasza:
Ha csak 10 percet bír akkor annak az akkumulátora kuka, hibás.
Vidd vissza gariztatni!
3-as baromságát meg el ne hidd! :D
7/15 A kérdező kommentje:
Emagról rendeltem, akkor oda kell visszaküldeni?
szept. 23. 08:42
9/15 anonim válasza:
ha tényleg 10 percet bír akkor fix hibásat kaptál. szerintem küldened egy újat, vagy visszaküldik a pénzt.
de amúgy az airpodsokra lehet mondani bármit, de tényleg jó minőségűek
10/15 A kérdező kommentje:
Akkor majd visszaküldöm, de örülnék, ha visszakapnám a pénzt.
Egyébként ez nem olyan régóta van, szóval eleinte nem volt így, mert mindig elég sokáig bírta a jobb füles is. Nem tudom, hogy mi lehet az oka annak, hogy most ilyen hamar lemerül.
szept. 23. 15:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!