Univerzális távirányító minden készülékhez jó, vagy van olyan készülék amihez csak a gyári táv a jó?
Figyelt kérdés
Adott egy ORION 32OR17RDL LED TV, amit úgy kaptam egy barátomtól, de nincs meg a gyári távja és a készüléken a bekapcsoló gombon kívül nincs más állítási lehetőség.
A baj az, hogy próbáltam már egy teljesen új univerzális távirányítóval, amit most vettem a media marktban, szóval a kódok sem lehetnek elavultak, a TV is van már pár éves, de nem működik. Xiaomi telefonomban is van infra port, gyári távirányító program is van rajta, Orion TV-hez is van nagyjából 30 program lehetőség, de egyikkel sem akar működni.
Akitől kaptam ő sem tud rá mondani semmit, neki is hagyatékból maradt meg.
szept. 15. 16:17
1/3 anonim válasza:
Sajnos újabban már direkt olyan egyedi kódokat használnak, amiket az univerzálisak már nem ismernek.
2/3 anonim válasza:
Sajnos általában csak egy-két alapvető funkciót tudnak kezelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!