Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ps5 pro vagy ps5 slim éri meg...

Ps5 pro vagy ps5 slim éri meg jobban?

Figyelt kérdés

Most ugye hogy bejelentésre került a pro szeretnék venni egy konzolt.Volt ps5-öm de eladtam 1 éve kb.

Ami leginkább húzócím nálam az a Gta6,illetve az új maffia majd…

Ilyeneket hogy last of us,ghost of tsushima…rongyosra játszottam.Spider man 2 az mondjuk érdekelne még.

Szerintetek melyik konzol éri meg jobban ár/érték arányban?Illetve szerintetek fog tudni egy gta 6 esetleg vagy bármelyik játék hűha szinten jobban futni az új pro konzolon.

szept. 13. 11:44
A kérdező szavazást indított:
Ps5 slim
Ps5 pro
11 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:

Jelenleg nem látszik az,hogy miért is kéne a jobb hardver. Slimre szavazok.

Aztán lehet későb majd lesz komoly előnye a pro-nak. Pl cyberpunkra visszatekintve: ps4 egy üres kihalt várost jelenített meg mert minimumra kellett venni a npc-k számát, hogy tudja tartani az fps-t,míg ps5 jobb kinézetben futtatta, tele élettel.

Szóval ilyesmi különbségeket csinálhat a pro

Csakhogy ugye ez annyira feltételes dolog, nem tudunk egyikről se semmit se. Szóval én megvárnám, amíg kijön. Úgyis egy bughalmaz lesz az első fél évben.. ráérsz azzal a gta6-tal

szept. 14. 03:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a pro, ha később már nem akarsz cserélgetni.
szept. 15. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!