Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van egy szuper Tvm megérni...

Van egy szuper Tvm megérni hangrendszert is beszerezni hozzá?

Figyelt kérdés

Van egy Samsung oled s90d-m 65" viszont a saját kis hangszórói vannak 40w ami az előző tv hez képest sokkal jobb de hátha sokat dobna rajta ha vennék egy jót hozzá.

A kérdés hogy megéri e? Ha igen akkor ehhez a tv hez melyik a jó? Ezek optikai bemenetüek vagy itt ez nem számít?

hangprojektort részesíteném előnybe mert csak alatta van helyem

Ezeket a BD remux fileokat szoktam lejárszani filmeknél szóval elvileg az anyaggal nincs baj csak kellene hozzá egy jó hangtechnika is:)

Mivel totál vakon vagyok így megköszönném ha tipust is írnátok :) max 200e ft om van erre

aug. 30. 13:24
 1/7 anonim ***** válasza:
12%

Én mondjuk a te túlárazott szar tévédet sem vettem volna meg.

De nem vagyunk egyformák, én értelmes dolgokra költöm a pénzem. Szóval ha te ilyen sznob dolgokra élvezel el, akkor igen, neked megéri az a hangrendszer.

aug. 30. 16:02
 2/7 A kérdező kommentje:

Hmm szuper vagy van is egy ilyen ismerősöm aki szeret beszologatni ok nélkül főleg meten, na öt jól arcon verték párszor már azóta picit rendbe jött a feje. Es megtanulta hogy nem pofazunk be másoknak főleg akkor nem ha azok nem artottak senkinek.

Menjél és okoskodj inkább a tinikapcsolatok részlegen te nyomorult

aug. 30. 16:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A válasz első része, ha szereted az igényes kép mellé az igényes hangot is, akkor mindenképp érdemes.

Igazából a legjobb választás egy jó, hálózatos házimozi erősítő egy hozzá illeszkedő megfelelő méretű és minőségű hangfalszettel, aktív subbal.

200 ezerből ez nem jön ki, de egy jobb hangprojektor igen.

HDMI-vel kötöd össze, HDMI ARC-csatornán keresztül kapja vissza a hangot a tévétől és ezzel együtt szinkronizálható a bekapcsolásuk is.

Optika nem játszik, egyrészt mert a HI-RES, azaz nagyfelbontású hagsávokat nem támogatja, a Toslink elavult technológia már.

aug. 30. 17:27
 4/7 A kérdező kommentje:

Zzzoli nagyon köszönöm a válaszod . Hát a kép valami eszméletlen ennek a tv nek és ekkora ugrást mint a régi 2016 os beégett samsungom és eközött az oled között valami eszméletlen szóval mindenképp belefektetek.

Esetleg ha nem nagy kérés majd be tudnál 1-2 db ot linkelni hogy mégis melyik hang projektor lenne az ideális ? A szoba mérete kb 22-25nm

aug. 30. 17:31
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

Például ez jó lehet.

Nincs vele tapasztalatom, nekem házimozi erősítővel van összekötve, viszont műszaki ember vagyok, folyamatosan próbálom követni a műszaki trendeket és technológiákat.

aug. 30. 17:44
 6/7 anonim ***** válasza:
aug. 30. 17:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is csak javasolni tudom a hangprojektort, illetve nézz szét a gyártók közt, mert vannak olyan megoldások is, hogy mondjuk tetszőleges mennyiségű hangszóróhoz is tud kapcsolódni, pl Bang&Olufsen. (persze a pénztárcád függvényében). #1 Majd akkor szólj hozzá ilyesmihez, ha a szaron kívül másra is lesz pénzed.
aug. 30. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!