Ezt mivel lehet magyarázni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A 2K Lego Drive játéknak a lemezét nem érzékeli az Xbox Series X konzolom. Előrendeltem a játékot megjelent és megkaptam aztán itthon beraktam a lemezt és semmi reakció én meg szomorú lettem. Azt mondták lehet, hogy döglődik a konzol meghajtója aztán bejelentettek egy másik játékot előrendeltem, megjelent megkaptam feltelepítettem gond nélkül. Aztán jött még pár játék és nem volt semmi gond. Tavaly jött az AC Mirage berakom a lemezt semmi reakció aztán idén megjelent a Skull and Bones és gond nélkül feltelepítettem most meg berakom a Star Wars Outlaws 1. lemezét és elkezdi telepíteni kéri a 2. lemezt berakom és azt már nem olvassa be. A 2K Lego DRIVE előtti játékaim lemezét gond nélkül beolvassa a konzol. Természetesen a lemezek nem karcosak. Most tényleg döglődik a meghajtó vagy ennyire válogatós?aug. 27. 13:07
1/3 anonim válasza:
Legközelebb foglald össze pár szóban, akkor talán olyanok is megnézik, akik értenek hozzá.
2/3 Közveszélyes Kontár válasza:
tehat azt feltetelezed hogy mas modon lettek irva amiket nem olvas? Megeshet
vagy pusztan hogy elrontjak gyarban kiirast,
mas xboxban is megkell nezni vagy hogy pc latja e
gariztatni kell ha hibas lemezek
3/3 A kérdező kommentje:
Én kipróbáltam mindent. Az alvó módot, energiatakarékosságon is változtattam meg újra is indítottam párszor de egyik megoldás se hozott eredményt. De közben találtam egy videót. https://www.youtube.com/shorts/Lq3AJ9MVpfE
Nekem is ez a gondom mint ennek a srácnak. Be is mutatja, hogy a Cold War lemezét simán olvassa és hallani is lehet ahogy dolgozik az Xbox de amikor a Rust lemezét rakja be akkor már másmilyen hangot ad az Xbox. Nálam is ugyanez van.
aug. 28. 05:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!