Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha tv re szeretnék xbox game...

Ha tv re szeretnék xbox game pass-t venni akkor melyik kell nekem?

Figyelt kérdés

Konzollal nem rendelkezek de a tv-m tudja a cloud gaminget és xbox kontrollerem is van.

Konzol minősségben tudok majd játszani? (4k oled tv m van) netem: gigabit

Melyik gamepass kell nekem és hol érdemes venni "jobb" áron?

aug. 27. 10:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Az Xboxosat mert a passel plusszba hozzáférsz játékokhoz. Nvidia shield pedig a már meglévő steames játékokkal is enged játszani.
aug. 27. 12:09
 2/5 A kérdező kommentje:
És az xbox ba nincs külön csomag pl core ultimate vagy pc bármelyiket veszem az jó lesz nekem?
aug. 27. 12:19
 3/5 anonim ***** válasza:

"Konzol minősségben tudok majd játszani? (4k oled tv m van) netem: gigabit"

Ha éppen szerencséd van, akkor egész jól megy, de messze van a konzol élménytől.

"Melyik gamepass kell nekem"

Ultimate. Semelyik másikban nincs cloud gaming.

"hol érdemes venni "jobb" áron"

Van pár oldal, ahol van 1-12 hónapos gamepass kód (g2a, hrk, stb.)

aug. 27. 15:15
 4/5 A kérdező kommentje:

3 nagyon köszönöm!

Mindenre választ kaptam !

Amennyiben te már próbáltad szerinted élvezhető szinten van már ez a Cloud gaming?

aug. 27. 15:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Én biztos nem cloud gamelnék amíg nem olyan gyors az internet, hogy natívan jöjjön át a kép. A tény maga hogy a kép amit látsz csak egy MP4 szintű videó nem jobb mint a netflix. Nem lesz olyan mintha a te gépeden futna
aug. 28. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!