PS4 FAT Ventijét fúrta már meg valaki olajozás céljából? Ha igen kb melyik ponton?
Mármint hogy mi? Mit akarsz olajozni?😃
Nem kell ott olajozni semmit. 1, hogy nem is lehet, mert nem fogod tudni bejuttatni a csapágyba az olajat, vagy ha mégis, akkor az már nem ér semmit, higlszen ahol be tud menni, ott ki is fog jönni.
ha a csapágy tönkremegy, azt hiába olajozod... nem javul meg tőle a szigetelés, nem alakul vissza golyóvá, ami elkopott, stb...
Cserével lehet javítani. Az meg nyilván úgy van megcsinálva, hogy nehogy lehessen csak csapágyat cserélni, mert ugye konkrétan rá van öntve a műanyag. A komplett ventilátort egyben lehet cserélni. Nincs más megoldás. nincsen.
Nekem hasonlóan nézett ki egy laptopventilátor.
Egyszerűen csak ki kellett húzni a lapátos forgórészt a helyéről.
Ugyanis csak a mágneses erő tartotta bent.
"Ugyanis csak a mágneses erő tartotta bent."
Miután letépted a tengelyéről a műanyag gyűrűt, ami a tengely vágatában volt, kicsúszás ellen.
4. Ne nézz hülyének, azt a bizonyos gyűrűt (ami az általad látott ventilátorokon szerepel) nem is lehetne így kitépni, letörnének még a lapátok is.
Egyszerűen nem tudod, miről beszélsz (meg a szokásos elvakult rosszindulat, ilyenek miatt utálja minden rendes szakember ezt a portált), de most nagyon elgaloppíroztad magad.
Amiről én beszéltem, a tekercses állórész a fém alaplemezre van ragasztva és a lemezen nincs lyuk.
Mintha a szokásos ventilátort elképzelnéd (ahol van a rögzítőgyűrű és a leragasztott üreg, esetleg gumidugós lezárással), ott nincs semmi, csak a fém alaplemez.
Ha nincs lyuk, nem tudsz belenyúlni a lyukba felfogtad?
De ennek nem is csapágygondja volt, hanem az IC ment tönkre, megrendeltem az új ventilátort, az is pont olyan volt, könnyen kihúzható forgórésszel.
- Könnyen.
- Könnyen.
- Könnyen.
- Nem erőszakkal.
- Nem erőszakkal.
- Nem erőszakkal.
Felfogtad?
Hogy még jobban megalázódj magad előtt, képzelj el egy szokványos ventilátort, ami rögzítőgyűrűs, de te azt elfelejted visszatenni.
Képzeld el, hogy működik anélkül is, mert a mágneses tér a helyén tartja.
Nem fog kiesni, a gyűrű nélkül sem.
Pont ezt használják ki az általam említett megoldásnál.
jo lenne bevett szokasnak de gyartoknak csak a minel nagyobb kornyezetszenyezes szamit akkor is ha rafizetnek vele
igy allnak bosszut
Azért akarnám mert kezd "remegni" a gép.
PC-s ventiknél eddig be vált a wd40-s megoldás. :)
Köszi!
Azóta találtam egy yt-vidit, 12-percnél ki fúrja, de azt én valami réz tekercsnek látom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!