Megéri inkább egy univerzális tollat venni az ipad-hez?
Figyelt kérdés
Lehet kapni az ipad-ekhez, tabletekhez különböző univerzális tollakat amik elvileg jól működnek vele. Ez igaz? Jól működnek egy ipad-el?
Nyílván egy apple pencil mérföldekkel drágább mint ezek.
Esetleg az univerzális tollaktól nem lesz baja az ipad-nek.
Mit gondoltok ezekről, megéri inkább egy apple pencilt venni?
aug. 23. 07:18
1/8 anonim válasza:
Nem. Nagyon sok egyedi funkciója van, azok adják az értelmét annak hogy iPad-en rajzolj. Ezeket a más tollak nem tudják
2/8 A kérdező kommentje:
Az első generációs apple pencil-nek is vannak ilyen egyedi funkciói?
Mert az én ipad-emmel csak az kompatibilis.
aug. 23. 08:03
3/8 anonim válasza:
Hát, ha ipaded van akkor inkább végy egy rendes ceruzát, egy ilyen univerzális tollal tudsz rajzolni akármilyen érintőképernyős cuccon(nem tudom azt a gumist mondod e).
5/8 anonim válasza:
Kb 40 ezerért már tudsz venni Apple pencilt. Szerintem érdemes lenne azt megvenni. Nekem 5 éve van egy második generációs, de semmi baja. Egyedül a hegyét kell cserélni, de azt sheinen is tudsz rendelni párszáz forintért, és teljesen jól működik.
6/8 anonim válasza:
A nagyon olcsó, univerzális cuccok valójában gumis végü tollak. Semmi nincs bennük, olyan mintha az ujjaddal koppintanál a kijelzőre. Ezek a passzív tollak.
Vannak aktívak amik bluetoothal kapcsolódnak a táblagéphez, ilyen a pencil is.
7/8 anonim válasza:
Nekem Tech protect tollam van, hasonló a Pencil-hez Nem rongálja, ez is csak Apple-el működik. Nagyon precíz érintést tesz lehetővé, továbbá szintén mágneses. Árban 10.000 Ft egy ilyen, sokkal kedvezőbb a Pencilnél. Annyi nem tettszik, hogy kb. 2-3 óra használattól lemerül az akkumulátor és utána 1 óra a töltés idő. Valódi Pencil nem merülne le ilyen hamar, és rövid töltéssel is egész sokáig használható.
8/8 anonim válasza:
Az Apple pencil órákig bírja lemerülés nélkül évek után is. És nem mellesleg a tablet oldalán kb 15 perc alatt fel is töltődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!