Xbox game pass ultimate kel ha tv n szeretnék cloudba játszani?
Figyelt kérdés
Nincs konzolom csak egy 2024-es samsung oled tv-m.
Pontosan mi kell nekem ha cloud ba szeretnék játszani? Hogyan működik ez?
aug. 22. 14:06
1/3 anonim válasza:
Igen, kell egy előfizetés, egy kontroller és XBox app a TV-n. Csodákat persze ne várj, közel sem konzol élmény a cloud-ban játszás.
2/3 A kérdező kommentje:
na erre lettem volna még kiváncsi mert ha ilyen TVd van akkor maxon akarod használni. Ezekszerint akkor ez kuka?
melyik konzolt érdemes venni ami teljesen ki tudja ezt hajtani? (samsung s90d 65")
Nekem nincs fétisem hogy valamilyen játék miatt xy a jobb sokkal inkább az érdekel hogy melyik tudja a leges legjobb élményt adni :)
aug. 23. 14:23
3/3 anonim válasza:
4K-s játékot az XBox Series X és a Playstation 5 (és a még meg nem jelent PS5 Pro) tud, ezek közül valamelyik, amelyiknek a kínálata jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!