Milyen tv okosítót vegyek?
Szeretnék egy tévé okosítót hogy tudjak a tévén youtubozni meg böngészőn nézni filmet,nagyon max olyan 20000 ft-ig.
Milyet ajánlotok erre a célra ami megbízható?
Annyiért semmilyet. Vagy tegyél még hozzá egy kicsit.
Ilyesmit érdemes megvenni: [link]
Én egy könyvtári olvasójegyet ajánlanék, ha már okositásról van szó.
A tévé csak elhülyit.
#2 Azért az se mindegy mit nézel,nem? Pont ezért kellene hogy olyan tartalmakat nézhessek rajta amit akarok,nem pedig amit a pofámba vágnak.
+jobbnak látom ha visszamondom a kábeltévét és akkor legalább nem is kell havonta fizetnem a semmiért.
Vontar x4 , mindenre jó amire szeretnéd használni.Egy kis segítség:
Kérdező: nálam már tucatnyi ilyen cucc megfordult.
Amit biztosan tudok mondani, hogy ne vegyél kínai X96 jellegű SZARt. Itt egy fullos a polcon, huszon sok ezer volt, de 10e-ért báriknek odaadom, használhatatlan.
Ami jó az az android tv alapú, tehát nem sima android, hanem andorid tv, google tv, stb. Ebből ami tuti és probléma mentes az ahogy előttem is írtak a chromecast 4, 4K-s. Ne spórolj, nem éri meg.
Hát nem tudom,olvastam itt pár ilyen kérdést és sokan pont hogy a Xiaomi Mi tv boxot ajánlották. Akkor most hogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!