Milyen tv okosítót vegyek?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy tévé okosítót hogy tudjak a tévén youtubozni meg böngészőn nézni filmet,nagyon max olyan 20000 ft-ig.

Milyet ajánlotok erre a célra ami megbízható?

#TV #TV okosító #Osostévé
aug. 22. 09:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Annyiért semmilyet. Vagy tegyél még hozzá egy kicsit.

Ilyesmit érdemes megvenni: [link]

aug. 22. 09:49
 2/13 anonim ***** válasza:
30%

Én egy könyvtári olvasójegyet ajánlanék, ha már okositásról van szó.

A tévé csak elhülyit.

aug. 22. 10:02
 3/13 A kérdező kommentje:
Az hogy lehet? Ha beírom hogy tv okosító akkor egy csomót kiad 20000 ft alatt is.
aug. 22. 10:03
 4/13 A kérdező kommentje:

#2 Azért az se mindegy mit nézel,nem? Pont ezért kellene hogy olyan tartalmakat nézhessek rajta amit akarok,nem pedig amit a pofámba vágnak.

+jobbnak látom ha visszamondom a kábeltévét és akkor legalább nem is kell havonta fizetnem a semmiért.

aug. 22. 10:08
 5/13 anonim ***** válasza:
Ennyiért a legjobb a Google Chromecast 4K.
aug. 22. 10:45
 6/13 lali51 ***** válasza:

Vontar x4 , mindenre jó amire szeretnéd használni.Egy kis segítség:

[link]

aug. 22. 11:02
 7/13 menta34 ***** válasza:

Kérdező: nálam már tucatnyi ilyen cucc megfordult.

Amit biztosan tudok mondani, hogy ne vegyél kínai X96 jellegű SZARt. Itt egy fullos a polcon, huszon sok ezer volt, de 10e-ért báriknek odaadom, használhatatlan.

Ami jó az az android tv alapú, tehát nem sima android, hanem andorid tv, google tv, stb. Ebből ami tuti és probléma mentes az ahogy előttem is írtak a chromecast 4, 4K-s. Ne spórolj, nem éri meg.

aug. 22. 11:31
 8/13 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom,olvastam itt pár ilyen kérdést és sokan pont hogy a Xiaomi Mi tv boxot ajánlották. Akkor most hogy?

aug. 23. 09:14
 9/13 menta34 ***** válasza:
Kérdező: a xiaomi mi tv box is android tv/google tv. Nyugodtan megveheted azt is. Csak sima androidosat (pl x96) ne vegyél.
aug. 23. 09:29
 10/13 lali51 ***** válasza:
A xiaomi boxra úgy tudom hogy nem lehet böngészőt tenni.Akkor a kérdező hogy tud filmeket nézni böngészőből???
aug. 23. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!