Miért nem működik rendesen?
Figyelt kérdés
Egy régi típusú szalagos videolejátszót csatlakoztattam a TV-re. A Scart kábel rá van dugva a videó dugóhelyére, a másik fele pedig a TV-n lévő dugóhelyre. Szintén úgy csináltam a különböző színes végű dugós, kimeneti, vagy bemeneti (piros, fehér, sárga) kábelekkel is. Van egy olyan problémám, hogy sem képet, sem hangot nem ad, de a lejátszó viszont megy. Pedig a lejátszó csatornája is jó helyen van. Nem kell külön hangolni, mert a TV-n már alapból megvan a helye. Kb. 2 hete is ugyanúgy csináltam, akkor érdekes módon működött rendesen. Mi lehet a probléma?#videó, lejátszó, kábel, csatorna
aug. 20. 13:18
1/4 Szervizmérnök úr válasza:
Akkor azt jó alaposan összedugtad, feleslegesen.
Elegendő a SCART, vagy az RCA, legutolsó az RF modulátoros átvitel.
TV-t a megfelelő (AV) bemenetre kell állítani.
Ha szennyeződik a videofej, hangot ad általában, de a TV letiltatja a hangot is, videojel hiányában.
Van egy olyan lehetőség, beteszel egy kazettát lejátszásra és ha szerencséd van, 1-2 óra után ledobja a koszt, azaz megtisztulhat a fej "magától".
2/4 Szervizmérnök úr válasza:
...vagyis letilthatja, főleg a korszerűbb TV-k.
3/4 anonim válasza:
Fölösleges két módon (scart és rca), elég csak az egyik.
Nem lehet, hogy csak nem sikerült rendesen bedugni?
4/4 A kérdező kommentje:
Az lehet, mert kihúztam, és újra visszadugtam, csak a Scart kábelt használva.
aug. 20. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!