Kijelzős rajztábla, vagy Tablet, tollal? Rajzoláshoz mit, és mennyiért?
Melyiket ajánlanátok jobban?
Régen sokat rajzoltam, de a munkám miatt már vagy 3 éve hozzá se nyúltam. Már egy ideje máshol dolgozok, és most szeretném újrakezdeni, viszont nem tudom, hogy mit vegyek inkább: egy rajztáblát, aminek van kijelzője, és rá tudom dugni a gépemre, vagy inkább egy tabletet, tollal?
A Budgetem kb ~70.000 Ft lenne. Ha ebben az árkategóriában nincs semmi használható, akkor esetleg 110, de csak 2-3(vagy kicsivel több) hónap múlva.
Régen egy sima kis wacom mini tabit használtam, de most szeretnék beruházni valami kijelzősre.
Szóval, ti miket/mit ajánlotok?
Válaszokat előre köszönöm!
Persze csak hobbi szinten értettem, említettem hogy van munkám, így azt gondoltam egyértelmű lesz ez a rész, de akkor rosszul gondoltam.
Nincs szükségem több százezres ipadekre meg egyebekre, nem Bob Ross/Picasso vagyok, csak újra elkezdenék rajzolni, most digitálisan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!