Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit tegyek, hogy ne fájjon a...

Mit tegyek, hogy ne fájjon a fülem az AirPods-tól?

Figyelt kérdés
Airpods 2-őm van, és hosszabb használat után megfájdul benne a fülem. Az AirPods Pro-t szerettem volna megvenni mert annak van gumiharangja és jobban tetszik, de úgy voltam vele hogy nem adnék ki 100 ezret egy fülhallgatóért. Viszont ezzel meg sokat szívok, pedig alapvetően nagyon jól szól és imádom, de fáj benne a fülem.
júl. 30. 20:50
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Ne használd ilyen egyszerű.
júl. 30. 21:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Ja, kiadtam érte 40 ezer forintot, és ne használjam. 😃
júl. 30. 21:37
 3/6 anonim ***** válasza:
19%

"Ja, kiadtam érte 40 ezer forintot, és ne használjam"

40 ezer forintot 2 óra munkával megkeresek, nekem ettől többet ér az egészségem, de ha te ilyen alacsony egzisztenciájú ember vagy akkor vállald a fájdalmat és használd.

júl. 30. 21:43
 4/6 anonim ***** válasza:
30%
Azért kaptál hozzá szilikonvackokat, hogy az egyik méret jó legyen ;)
júl. 30. 22:01
 5/6 grafno ***** válasza:
22%
Aki 20e-t keres orankent az feltetelezve 3.2m egy hoban az minek írja le, hogy mennyit keres ha igaz persze és nem ad választ a kérdésre? Nem volt a kérdésben leírva mitől fáj füled, de szerintem jobb amin gumiharang van és lehet cserélni. 20€ért már jobb kinait veszel mint egy airPod vagy akár egy 180eus jbl.
júl. 30. 22:05
 6/6 anonim válasza:
Szerintem szimplan vedd ki egy ido utan es hagyd a fuled pihenni egy kicsit.Nekem tobb fele fulesem is van egy par ora mulva mindegyiktol megfajdul a fulem / fejem.Teljesen mindegy, hogy milyen jellegu vagy markaju.Az egyetlen talan az a "bone conduction", de azt meg munkaban nem akarom hasznalni, mert hallok mindenkit pofazni korulottem...
aug. 19. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!