Az AirPods-nak miért nincs jó basszusa?
Ma vettem meg az AirPods 2. generációt, és kiválóan szól, a zenehallgatással hosszú órákat bír ki, szóval nem kell olyan gyakran tölteni.
Nagyon szeretem és egyetlen panaszom sincs rá, viszont azt vettem észre, hogy szinte egyáltalán nincs basszusa, inkább ilyen "recsegős" hangja van (jobb szót nem találtam rá).
Tényleg nagyon jól szól meg minden, de ezt az egy dolgot nem szeretem benne.
Tudnátok ajánlani olyan vezeték nélküli fülhallgatókat, amiknek jó a basszusa? Egyelőre tervezek másikat venni, csak úgy érdeklődöm. :)
1-es, de, akkor már van.
Az a baj, hogy nekem olyan alakú a fülem, hogy nem tudom túlságosan mélyre bedugni, a bal füles ki is esik néha (nagyrészt csak akkor amikor már egyébként is ki akarom venni, szóval nem zenehallgatás közben).
"1-es, de, akkor már van.
Az a baj, hogy nekem olyan alakú a fülem, hogy nem tudom túlságosan mélyre bedugni, a bal füles ki is esik néha (nagyrészt csak akkor amikor már egyébként is ki akarom venni, szóval nem zenehallgatás közben)."
Akkor ne úgy add elő, mintha a arpod lenne xar, mert nincs basszusa, van, csak fülesek a te füledbe kicsik! Neked gumiharangos való!
"Xiaomi füleseinek elég jók a basszusa, szépen szólnak, hangerőtől függően 8-10 órát mennek egy töltéssel"
Nekem is volt Xiaomi füleseim, olcsóbb is, drágább is, de hidd el nem minden a basszus, szépen szólnak, de a részletek elvesznek, akkumulátorba, meg ölik az AirPodsokat az tény, de hangzásba nem közelítí meg! Monduk 3x drágább is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!