Mit ronthattam el?
Figyelt kérdés
Vettem használtan egy CD walkmant. A hirdetés leírásában annyi volt, hogy nem működik a kijelző, gondoltam ezt még túlélem valahogy. Viszont mikor kézhez kaptam az eszközt, rá kellett jönnöm, hogy bizony a gombok sem működnek, kivéve a hangerőt. Mivel azért a zenémet meg szeretném állítani, gondoltam gyors szétkapom az eszközt, kitisztítom a gombok érintkezőjét, majd összerakom. Kikerestem neten a használati utasítást, szét is szedtem, de szembesültem vele, hogy olyan a gombok kialakítása, hogy a membránhoz nem lehet hozzáférni. Nem próbáltam meg trükközni semmivel, nem nyúltam semmihez, összeszereltem úgy ahogy szétszedtem. Igenám, de ezután a manőver után már a lemezeket sem akarja lejátszani, ami eddig ment neki. Berakom a CD-t, elkezd pörögni, majd abba is hagyja, és nem indul el. Mit ronthattam el?júl. 28. 23:18
1/3 anonim válasza:
A hirdetés olvasása során rá lehetett volna jönni, hogy működésképteken, hát nem? A hirdetésekben gyakori, hogy bagatell apróságnak tüntetik fel a végzetes problémákat. De a cd walkmanok jellemzően nem egy technikai csúcsberendezések, a legtöbbje kb. ócskavas. Lencse tisztítás, szalagkábelek, kb. ennyit tehetsz.
3/3 gentoojedi válasza:
Előző válaszoló megelőzött.
Már 11 ezer ftért lehet új discmant venni egy év jótállással, oké, hogy az nem lesz olyan tartós, de egy év akkor is van rá. Ha meg kicsit tartósabb kell, akkor 25 ezerért kapsz márkásabbat.
Kíváncsi lennék mennyit adtál azért a használt göncért.
Ilyen filléres sz*rokat értelmetlen használtan venni, annyit nem spórolsz vele, ráadásul azon felül, hogy bevállalsz egy rakás felesleges kockázatot még higiéniai problémák is felmerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!