Hogy tudom megrendelni, bekötni a digi tv-t?

Figyelt kérdés
A lakásunkban szeretném bekötni,hogy tudjunk tv-ni,úgy hallottam a digi a legolcsóbb van ingyenes csomagja is, mert a digi extra 699 ft.Hogy tudom beköttetni hogy tudjunk tv-ni?
2010. nov. 1. 14:05
 1/6 A kérdező kommentje:
MinDig TV
2010. nov. 1. 14:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Veszel egy tetőantennát és egy beltéri vevőegységet és már be is kötötted :-)

[link]

2010. nov. 1. 14:11
 3/6 A kérdező kommentje:

És ha olyan tv-m van hogy: a készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.

Ez mit jelent?

2010. nov. 1. 14:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Alkalmas bármilyen tv csak ne 30 éves szürke öreg tv legyen,nem kell plazma!!!!
2010. nov. 1. 14:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha mpeg4 dekóderes a tv-d(ahogy írtad)akkor csak egy alkalmas antennát kell felszerelned és csatlakoztatni a tv-hez.És be is kötötted a mindigtv-t.

Ha nem csak alapcsomagra van szükséged hanem többre(mindigtv extra a neve)akkor kártyaolvasós beltérit kell venni, igényelni a mindig tv extrát.Így a kártya és a beltéri segítségével nézheted az adásokat.

Az alapcsomag ingyenes, az extra 690Ft/hó.

Mindigtv még nem elérhető az egész országban!Figyel rá!

Bővebb információt a mindigtv.hu oldalon találsz!

2010. nov. 1. 16:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Erre gondolsz? ( ehhez antenna kell ) [link]

Vagy erre? ( ez kábelon jön, nem kell hozzá antenna ) [link]

2010. nov. 1. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!