Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem tudom kivetiteni a...

Miért nem tudom kivetiteni a laptopomat a webos Tv-mre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan problemaval szembesultem, hogy az Acer Aspire a315-34-p75h laptopom kepernyojet nem tudom "atjatszani" (ahogy a Windows 11 irna) az LG um7050plf tipusu tv-mre.

Amiket eddig kiprobaltam;

-windows 10-rol (ott sem mukodott) 11-re valtas

-driverek frissitese

-tv gyari beallitasok visszaallitasa

Annyit sikerult eddig elerni, hogy mostmar a tv forras listajaban megjelenik a laptop neve, amin kepeket, videokat mar meg tudnek osztani. Termeszetesen erre nincs szuksegem :D

Amikor kijelolom a laptopon a tv-t, kiirja hogy csatlakozas, illetve a tv-n is, hogy csatlakozni szeretnek ra, de ennyi. Eddig 50 alkalombol 50-szer nem jutott tovabb. :(

júl. 17. 17:19
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Mert vetíteni projektorral kell.
júl. 17. 18:21
 2/2 anonim ***** válasza:
10%
Használj HDMI kábelt és minden gondod varázsütésre elillan. Ez a vezeték nélküli kivetítés soha nem működik stabilan, csak a baj van vele, nem érdemes szórakozni.
júl. 17. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!