Milyen mp3 lejátszót vegyek?
bt nek sokminden bezavarhat tehat nem biztos hogy 2 eszkozod (fules, lejatszo) a ludas
amikre nem gondolnak olyan dolgok is, fem cipzar, fulbevalo, taskan is ruhan is
mobil is bezavarhat
aztan kulso tenyezok is, azokat se tudni ott mar rengeteg minden bezavarhat
Tudom, ez drágább sokkal, de én ilyet vennék és akkor ilyen gondod nem lesz, jó ez csak 4GB, de futáshoz elég szerintem:
Amúgy igen, ez a baj ezekkel a lejátszókkal, hogy akadoznak, és megértelek, igazad van, ne a felhasználónak kelljen azzal foglalkoznia, hogy mi miatt akadozik. Nem igazán kelendőek manapság amúgy, szóval nehéz jót találni.
"Amúgy futáshoz használom és a nadrágomra akartam csiptetni, nics nálam telefon, se cipzár se semmilyen fém cucc."
Mondok egy merészet: ha már amúgy is futáshoz kell, akkor miért nem veszel egy okosórát? Egészen normális áron vannak már olyan órák, amik képesek saját magukon zenét tárolni, ugyanúgy lehet rájuk csatlakoztatni vezeték nélküli fülest és mehet a futkorászás, cserébe kapsz egy csomó hasznos/érdekes statisztikát is a futásodról.
A Samsung okosórái biztosan képesek erre, a Garminnál is a legtöbb model, nyilván az Apple Watchok és a Pixel Watchok is. Én is van hogy csak Apple Watchal megyek futni, egy letöltött podcasttel meg pár albumnyi zenével. (Sőt, ha e-sim-es modellt veszel és van bőven mobilneted, akkor streamelni is tudsz a Samsung és Apple Watch esetén.)
Nyilván drágább mint egy mp3, cserébe működik és futáshoz egy hasznos kütyü.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!