Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen mp3 lejátszót vegyek?

Milyen mp3 lejátszót vegyek?

Figyelt kérdés
Árulnak még valahol, olyan mp3 lejátszót ami pici, ruhára lehet csiptetni, van benne bluetooth és nem használhatatlan? Vettem már kettőt is de mind a kettőt vissza kelett küldenem mert mind a kettőnél a bluetooth kapcsolat akadozott.

júl. 14. 19:30
 1/8 A kérdező kommentje:

Ez volt az egyik ami nem volt jó:

[link]

júl. 14. 19:31
 2/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
27%

bt nek sokminden bezavarhat tehat nem biztos hogy 2 eszkozod (fules, lejatszo) a ludas

amikre nem gondolnak olyan dolgok is, fem cipzar, fulbevalo, taskan is ruhan is

mobil is bezavarhat

aztan kulso tenyezok is, azokat se tudni ott mar rengeteg minden bezavarhat

júl. 14. 20:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Igazából nem igazán izgat, hogy mi zavar be neki. Úgy kelett volna megcsinálni, hogy ne tudjon bezavarni neki egy cipzár. Amúgy futáshoz használom és a nadrágomra akartam csiptetni, nics nálam telefon, se cipzár se semmilyen fém cucc. Galaxy buds-al és air-pods al sem működik. Valószínűleg csak gyenge a bluetooth jel, mikor sétálok jól működik, futás közben folyamatosan akadozik. Ha a kezemmel eltakarom már akadozik. Ehhez képest a telefon bluetooth-a két egy szoba falon keresztül 10m-re tökéletesen működik, szóval nem lenne lehetetlen megoldani, hogy az az 50 cm a derekamtól a fülemig működjön.
júl. 14. 20:41
 4/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
50%

Tudom, ez drágább sokkal, de én ilyet vennék és akkor ilyen gondod nem lesz, jó ez csak 4GB, de futáshoz elég szerintem:

[link]

Amúgy igen, ez a baj ezekkel a lejátszókkal, hogy akadoznak, és megértelek, igazad van, ne a felhasználónak kelljen azzal foglalkoznia, hogy mi miatt akadozik. Nem igazán kelendőek manapság amúgy, szóval nehéz jót találni.

júl. 14. 22:02
 5/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Ja, amúgy az Imodix felejtős, eleve nagyon rossz minőség és az értékelései sem jók.
júl. 14. 22:03
 6/8 Veteránmacska ***** válasza:
61%
Nem provokatív, de kérlek mond el mi értelme 2024-ben az mp3 lejátszónak?
júl. 14. 23:09
 7/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
50%
Jó a kérdés, nálam több oka van,de ha pl. telefonnal kell összehasonlítani: nem meríti a telefon akksiját, nem melegszik, kis helyen elfér, ha hívnak vagy valaki ír üzit, akkor nekem mindig elhalkul a zene, vagy bejelez, vagy ha nincs nálam a telefon, akkor is tudom hallgatni. Van olyan lejátszóm, ami tud rádiót fogni net nélkül. De biztosan van olyan érv, ami pont ez ellen szól, ki-ki mit szokott meg.
júl. 15. 06:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy futáshoz használom és a nadrágomra akartam csiptetni, nics nálam telefon, se cipzár se semmilyen fém cucc."

Mondok egy merészet: ha már amúgy is futáshoz kell, akkor miért nem veszel egy okosórát? Egészen normális áron vannak már olyan órák, amik képesek saját magukon zenét tárolni, ugyanúgy lehet rájuk csatlakoztatni vezeték nélküli fülest és mehet a futkorászás, cserébe kapsz egy csomó hasznos/érdekes statisztikát is a futásodról.

A Samsung okosórái biztosan képesek erre, a Garminnál is a legtöbb model, nyilván az Apple Watchok és a Pixel Watchok is. Én is van hogy csak Apple Watchal megyek futni, egy letöltött podcasttel meg pár albumnyi zenével. (Sőt, ha e-sim-es modellt veszel és van bőven mobilneted, akkor streamelni is tudsz a Samsung és Apple Watch esetén.)

Nyilván drágább mint egy mp3, cserébe működik és futáshoz egy hasznos kütyü.

júl. 15. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!