Szerintetek mennyire jó?

Figyelt kérdés

Az van hogy rendelnek egy

JBL PartyBox Ultimate

Mennyire erős meg éri 530000ft ért veném

júl. 6. 19:42
 1/9 anonim ***** válasza:

Olvass véleményeket!

[link]

Mondjuk ennyiért már le is vághatja a hajam! :)

Egyébként jó tanács, az ilyen ármagasságú termékeket ha teheted, személyesen vedd át.

júl. 6. 19:51
 2/9 Szirty ***** válasza:
40%

Nem tudom neked mi éri meg.

Én biztos nem vennék fél millióért egy monó(!) fröccsöntött műanyag neylonhangfalat giccsesen villódzó fényekkel és kamu 1000W teljesítménnyel.

De te tudod.

júl. 6. 19:52
 3/9 A kérdező kommentje:
JBL a legerősebb marka
júl. 6. 20:16
 4/9 Szirty ***** válasza:
Tuc-tuc-ra jó, ütős.
júl. 6. 20:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%-ban megéri, biztos nem fogsz benne csalódni!
júl. 6. 20:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Ennyiért biztos nem lesz panasz a minőségre, de szerintem már a 200ezres party box is bőven elég.
júl. 6. 21:14
 7/9 Szirty ***** válasza:

"JBL a legerősebb marka"

Igen a JBL széleskörűen elismert márka volt minőség/hangminőség terén amíg nem prostituálódtak azzal hogy elkezdtek ilyen hangzatos névvel illetett BT műanyag dobozos boomboxokat, partyboxokat, meg hordozható hangszórókat gyártani.

Bár a széles körű elismertség megmaradt, de teljesen más célközönség által realizálódik.

Aranyárban készít olyan audio eszközöket amik végtelenül kiszínezik és DSP-vel gyötrik a hangot, agyig emelik a magasat, mélyet. Döngjön és ciccegjen, ezt veszik.

Az adatlapon arcátlanul hazudnak pl. az RMS teljesítményről. És igen, működik, elhiszik hogy 1000W. Szerintem ezt minimum öttel kell osztani hogy közeledjen a valós értékhez.

Szerintem a minőségi zenehallgatás egyik feltétele sokminden mellett hogy a rendszer sztereó legyen.

Persze az Ultimate is lehet az, de akkor kettőt kell venni és akkor már egy millióban van.

Hát akinek ez kell, így akar zenét hallgatni és van rá pénze vegye. Semmi baj ezzel.

Ja hogy miért írom ide mindezt annak ellenére hogy nem ezt akartad "hallan"?

Mert ezt kérdezted: "Szerintetek mennyire jó?"

Hát SZERINITEM ennyire...

júl. 7. 08:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez a JBL megint kicsit olyan mint az iPhone. Akinek nincs rá pénze az szidja, mert irigy.
júl. 7. 09:50
 9/9 Szirty ***** válasza:

Nem hiszem hogy olyan.

Épp fordítva van (már ha nekem szántad a gyűlölködést).

Tudnék venni JBL cuccot. Mégsem veszek, mert nem az én igényeimre szabták. Nem nyújt olyat amire szükségem van.

Ja igen! Iphone-om sincs. Ez gondolom igazolja az "elméleted" :)

Emellett sose szidtam az Iphone-t.

Vagy az a király (HMCS / VMCS) aki Iphone-ról JBL-en hallgatja a zenét?

Te így csinálod? :)

júl. 7. 13:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!