Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Több féle szivargyújtó méret van?

Több féle szivargyújtó méret van?

Figyelt kérdés

Nos, vettem egy fm transzmittert az autómba, főleg telefon töltésre illetve zene hallgatásra. Majd tapasztaltam, hogy nem megy bele a foglalatba. Munkatársam kocsijában kipróbáltuk és hiba nélkül működik.

Az elképzelhető hogy kisebb az átmérője az enyémnek?

Mikor bele próbáltam egy másik szivargyújtó fejet, az sem ment bele.

Létezik ehhez valami átalakító?

jún. 24. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél egy aljzatot és cseréld ki.

Kb 1000 ft.

jún. 24. 22:27
 2/5 anonim ***** válasza:
igen, kétféle méret van, némelyik boltban kapható kábelre szerelhető dugó tudja mindkét méretet.
jún. 24. 23:12
 3/5 anonim ***** válasza:
21 mm a szabvány, de a coll méret van ahol 0.83" és van ahol 0.81", ezt gondolom a kerekítés hozta így, de valóban, tapasztalható az eltérés. A VW például következetesen egy kicsit nagyobbra, az amerikai gyártók kicsit szűkebbre szabják.
jún. 25. 05:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Kamionokban egyszerre van jelen a két méret, az egyik 12 a másik 24V-os.
jún. 25. 06:56
 5/5 anonim ***** válasza:

"Kamionokban egyszerre van jelen a két méret, az egyik 12 a másik 24V-os."

Nincs átmérő eltérés a 12V és a 24V között.

jún. 25. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!